رئیسی بسیج ملی کنترل فشار خون را اولین کمپین اجرا شده دیجیتال درکشور خواند و آن را از این جهت بی سابقه اعلام کرد.

بسیج ملی کنترل فشار خون، اولین کمپین دیجیتال در کشوربه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین مجمع سراسری کارگروه‌های تخصصی مشاوران مرکز مدیریت شبکه گفت: ایجاد هماهنگی کامل در سراسر کشور، استفاده از توان سایر بخش‌ها و نهادها از ویژگی‌های این بسیج است.

وی ادامه داد: روند کار در این بسیج ملی تاکنون به خوبی پیش رفته و هر لحظه این بسیج مانیتورینگ می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: اطلاعاتی که از مراکز بهداشتی، درمانی و پایگاه‌ها می‌رسند بسیار مفیدند اما اطلاعات ایستگاه‌ها از این جهت که بیماران جدید فشار خون را معرفی می‌کند، نشان می‌دهد چه افرادی تاکنون به مراکز ما مراجعه نکرده اند، بسیار ارزشمند است، زیرا این افراد تاکنون به سطوح ۲ و سه فقط مراجعه می‌کردند و تحت کنترل شبکه بهداشت نبودند.

وی تصریح کرد: روز اول آغاز طرح ۱۱۰ هزار ثبت فشار خون در ایستگاه‌ها داشتیم که کم کم به ۱۵۰ هزار نفر رسید و بعد ۲۷۰ هزار نفر ثبتی داشتیم.

رئیسی با اشاره به اینکه نیمه اول مهر ماه نتایج بسیج ملی را اعلام خواهیم کرد، گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه SDH مشارکت طلبی دستگاه‌ها بود که با رصد این بسیج ملی بهتر می‌توان مشکلات و راهکار در این زمینه پیدا کرد.

وی افزود: در ۲۳ روز مانده از بسیج ملی کنترل فشار خون پیش بینی می‌کنیم ۱۷ تا ۱۸ میلیون ثبتی داشته باشیم.

انتهای پیام/

زمان اعلام نتایج بسیج ملی کنترل فشار خون

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار