مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: امسال ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار به ایجاد طرح‌های شغلی زودبازده برای نیازمندان کرمانشاهی اختصاص می‌یابد که از این میزان ۴۰ درصد به افراد غیر مددجو تعلق می‌گیرد.

۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار به ایجاد طرح‌های شغلی زودبازدهبه گزارش  خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  حسین خدرویسی، مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه در آیین تقدیر از یاوران اشتغال این نهاد که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: این آیین به منظور تقدیر از زحمات ۱۹ بانک و سازمان تسهیل کننده ایجادکسب و کار مددجویی در سال ۹۷ برگزار شده است.

حسین خدرویسی عنوان کرد: امسال ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب وام‌های قرض الحسنه به اشتغال نیازمندان کرمانشاهی اختصاص می‌یابد.

وی افزود: این میزان اعتبار از منابع بانک‌های عامل، بنیاد برکت و منابع داخلی امداد تامین می‌شود.

خدرویسی با اشاره به عنایت ویژه  فتاح، رئیس کمیته امداد به استان کرمانشاه، عنوان کرد: ۲۰ درصد از منابع اشتغال این نهاد در کشور به غیر مددجویان اختصاص پیدا می‌کند، اما به دلیل شرایط ویژه استان کرمانشاه این میزان به ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه این وام‌های غیر مددجویی به افراد در معرض آسیب تعلق می‌گیرد، بیان کرد: در صورت پرداخت وام‌های اشتغال، ایجاد کسب و کار زودبازده و درآمد پایدار برای افراد غیر مددجو از ورود آنان در آینده به چرخه حمایتی کمیته امداد جلوگیری می‌شود.

مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه با یادآوری اینکه هم اکنون حدود ۸۰ هزار خانوار در استان با جمعیتی بیش از ۲۰۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه هستند، ادامه داد: حدود ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت تحت حمایت کمیته امداد این استان را بانوان و دختران تشکیل می‌دهند.

حسین خدرویسی با اشاره به جمعیت بالای بانوان تحت حمایت این نهاد، تصریح کرد: سهم بالایی از اعتبارات اشتغال این نهاد بنا به ضرورت به بانوان تحت حمایت مستعد ایجاد شغل پرداخت می‌شود.

 

 

اجرای ۷ طرح دانش بینان از سوی مددجویان کرمانشاهی

 

 

 

خدرویسی در ادامه با یادآوری اجرای هفت طرح دانش بنیان از سوی مددجویان کرمانشاهی، عنوان کرد: تولید قلم خش گیر و موم آتش زا، تولید سنگ اپلیکاتور، طرح تولید تجهیزات بیمارستانی، تولید محافظ یخچال و تلویزیون، طرح هوشمند سازی وسایل خانگی، طرح تکثیر زنبور تریکوگاما، طرح تولید ادوات و ماشین آلات کشاورزی از طرح‌های اشتغال دانش بنیان مددجویان تحت حمایت این نهاد است.

وی ادامه داد: همچنین برخی از طرح‌های شغلی این نهاد با همکاری بخش خصوصی و در قالب طرح راهبر شغلی اجرا می‌شود.
مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه با بیان اینکه در طرح راهبران شغلی یک راهبر در مرکز قرار می‌گیرد و مددجویان به صورت زنجیره‌ای در بخش‌ها و روستا‌های تابعه به راهبر متصل می‌شوند، تصریح کرد: هم اکنون شش طرح راهبران شغلی به منظور ایجاد اشتغال متمرکز برای مددجویان کرمانشاهی در حال اجرا است.


حسین خدرویسی  بیان  کرد: یکی از این طرح‌ها که هم اکنون در ابتدای راه موفقیت است، گفت: طرح پرورش و تکثیر زالوی طبی است که با اجرای این طرح ۳۰۰ فرصت شغلی جدید برای مددجویان در استان ایجاد می‌شود.


خدرویسی افزود: پروژه کاشت زعفران، پرورش بوقلمون ارگانیک، طرح نوین پرواربندی بره با راندمان بسیار بالا، تولید گیاهان دارویی، طرح نوغان داری در منطقه اورامات از دیگر طرح‌های اشتغال مددجویی است که به صورت راهبری در استان کرمانشاه اجرا می‌شود.

خدرویسی عنوان کرد: تشکیل کانون خیرین کارآفرین، هسته جهادگران کارآفرین، هئیت اندیشه ورز و هئیت ارزیابی از دیگر اقدامات کمیته امداد برای ایجاد فرصت‌های شغلی با کیفیت و پایدار برای مددجویان تحت حمایت در استان کرمانشاه است.

 

انتهای پیام/ز

 

 

برچسب ها: کمیته امداد ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.