محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: طی ۲ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۲۰ تن گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده اند.
وی دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۱۶۳ هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل از تمامی کشتارگاههای استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآوردههای خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
وی بیان کرد: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام//ف.ح
لزوم مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه در زمان خرید گوشت قرمز