سالانه ۱۱ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، یحیی حسین پور مدیرکل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه به طور متوسط ۱۱ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید می‌شود.

وی افزود: این میزان تولید ۵۵ درصد نیاز استان را به گوشت قرمز تأمین می‌کند.

حسین پور اضافه کرد: سالانه به طور متوسط نیز ۳۵ هزار تن شیر خام توسط عشایر تولید و بخش عمده آن به ماست، کره، کشک و قارا تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: عشایر استان چهارمحال و بختیاری دارای یک میلیون و ۵۵۰ هزار رأس گاو، گوساله، گوسفند، بز و بزغاله هستند.

استان چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور و دارای رتبه اول استانی در تراکم عشایر در واحد سطح است.

جمعیت ۱۲۶ هزار و ۳۹ نفری عشایر چهارمحال و بختیاری در قالب ۱۴ هزار و ۶۵۷ خانوار در ۸۵ درصد گستره جغرافیایی این استان استقرار دارند.

عشایر چهارمحال و بختیاری، از اقوام بختیاری، ترک قشقایی، چهرازی، عرب نصرآبادی و گله دار دهکردی هستند.

انتهای پیام/ف

تولید سالانه ۳۵ هزار تن شیر توسط عشایر چهارمحال و بختیاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار