به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش با آگاهی از میزان تأثیرگذاری تشکلهای مردمنهاد در رونق حوزه گردشگری کشور به سراغ استارت آپهای حوزه گردشگری رفتیم و پای درد و دل آنها نشستیم.
بنیانگذاران برخی از این استارتاپها با ما گفتگو کردند و به کمتوجهی نهادهای متولی به میزان و کیفیت فعالیتشان اشاره کردند. اکثر آنها تأکید کردند که در کار خود حمایتی از نهادهای دولتی نمیخواهند، اما از نهادها انتظار دارند که خللی در فعالیتشان ایجاد نکنند. ما در این گزارش به سراغ، ولی تیموری، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفتیم تا از او بپرسیم سازمان میراث فرهنگی تا چه اندازه از استارت آپهای حوزه گردشگری حمایت میکند؟
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:قبل از اینکه به بحث حمایت از استارت آپها برسیم، باید ساختار و فرآیندی را برای شناسایی فعالان عرصه استارت آپهای گردشگری طراحی کنیم تا بتوانند یکسری شرایط تخصصی لازم را برای فعالیت در حوزه گردشگری پیدا کنند.
وی افزود:لازمه کار طراحی ساختار و فرآیندی برای شناسایی فعالان عرصه استارت آپهای گردشگری این است که ضوابط و شرایطی را آماده کنیم و فعالان عرصه استارت آپهای گردشگری در وهله اول طبقهبندی و ساماندهی شوند و ما بدانیم که حداقل شرایط تخصصی لازم را دارند و مجوزی برایشان صادر شود تا این امکان را داشته باشیم که پس از صدور مجوز، حرکتها و فعالیتشان را در فضای مجازی رصد و پایش کنیم و بر کارشان نظارت داشته باشیم.
تیموری اظهار کرد:در آینده نزدیک و شاید کمتر از ده روز، مجموعه ضوابط و مقررات ما برای فعالیت کسب و کارهای اینترنتی آماده میشود. بدیهی است در آینده کسب و کارهایی که ساماندهی شده و مجوز قانونی دریافت کردهاند، از حمایتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد:تا به امروز در حوزه گردشگری هنوز مجوزی را به استارت آپها ندادیم، زیرا تا به حال در عمل این فضا در اختیار ما نبوده و هماکنون با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش میکنیم که فضای مجازی را برای فعالیت فعالان حوزه گردشگری آماده کنیم.
تیموری گفت:تا به امروز مجوزی تحت عنوان استارت آپ در حوزه گردشگری ،صادر نکرده ایم.
انتهای پیام/