به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، احمد ناصری، مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به اقدامات مؤثر مراکز اوقات فراغت سال قبل گفت: امسال نیز انتظار بر این است که با همکاری و مشارکت سایر نهادها و ارگان ها، شاهد برنامه ریزیهای مطلوب در این مراکز باشیم.
وی اظهار داشت: با توجه به برگزاری اردوهای تابستانی، اجرای این اردوها منوط به اخذ مجوز و ثبت در سامانه مربوطه بوده و بایستی براساس مقررات آموزش و پرورش برگزار گردد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل اطلاع رسانی مناسب طرح اوقات فراغت تابستانی با استفاده از ظرفیت رسانههای مختلف از جمله صدا و سیما را مفید و مؤثر دانست.
ناصری اعتماد خانوادها به آموزش و پرورش را یک سرمایه بزرگ اجتماعی برشمرد و افزود: این که خانوادهها دانش آموزان خود را در روزهای تعطیل تابستان جهت سپری نمودن اوقات فراغت به مدارس و مراکز آموزش و پرورش هدایت میکنند حاکی از اعتماد آنها به سیستم تعلیم و تربیت است.
وی از طرح موضوع اوقات فراغت در یکی از جلسات آتی شورای آموزش و پرورش استان خبر داد و اظهار داشت: بدون شک بایستی برنامهها بر اساس نیاز دانش آموزان طراحی و اجرا شود و همچنین مهارت آموزی در این مراکز جزو سیاستهای آموزش و پرورش میباشد.
معاون پرورشی وفرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه با اشاره به افزایش مشکلات اجتماعی در تابستان براساس آمارهای ارائه شده، اهمیت برنامه ریزی برای اوقات فراغت نسل جوان و نوجوان را ضروری و با اهمیت دانست.
سید غلامحسن خلیلی موسوی افزود: تابستان بهترین فرصت و نقطه عطف فعالیتهای فرهنگی و هنری و ورزشی دانش آموزان است و بایستی در طول برگزاری این فعالیتها نسبت به استعداد یابی و استعداد پروری دانش آموزان اقدام شود.
وی گفت: سال قبل حدود ۶۴ هزار دانش آموز در ۱۸۶ مرکز شامل مدارس قرآن، کانونهای فرهنگی و تربیتی، اردوگاه ها، پژوهشسراها و ... تحت پوشش فعالیتهای اوقات فراغت قرار گرفته بودند.
در ادامه جلسه اعضا و میهمانان سایر ادارات برنامههای پیش روی خود را مورد بحث و بررسی قرارداده و قول همکاری و مشارکت درفعالیتهای تابستانی را دادند.
انتهای پیام/ح