دروازه قمری GateWay درمدار کره ماه مستقر خواهد شد و بهره برداری از آن پس از بازنشستگی ایستگاه فضایی بین المللی روی خواهد داد.
![](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
در ساخت این
پایگاه قمری از پیشرفتهترین فناوریها استفاده خواهد شد و تامین انرژی الکتریکی در آن با کمک
باتریهای خورشیدی انجام میشود.
![](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
دانشمندان محل قرارگیری این پایگاه فضایی را نیز مشخص کردهاند که در مکانی بین مدار بزرگ بیضوی بین گرانش زمین و کره ماه خواهد بود.
این پایگاه از چند بخش تفکیک پذیر و با قابلیت استفاده دوباره تشکیل میشود. ناسا در نظر دارد در سالهای ۲۰۲۴ فضانوردان را راهی کره ماه کند و ساخت این پایگاه در یکی از مدارهای نزدیک کره ماه میتواند محل مناسبی برای استقرار فضانوردان و کنترل ماه نشین حاوی آنها باشد.
فضانوردان میتوانند در آینده پروازهای دو مرحلهای داشته باشند و ابتدا راهی پایگاه قمری شوند و از آنجا راهی کره ماه یا سیاره مریخ و سفرهای طولانی مدت فضایی شوند.
![](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
قرارداد منعقد شده بین ناسا با شریک تجاریش برای ساخت قطعههای ایستگاه فضایی قمری جدید حدود ۳۷۵ میلیون دلار است، از جمله شرکتهای همکار ناسا در این پروژه میتوان بلواوریجین و Draper را نام برد که در زمینه تیم طراحی، ساخت و مدیریت ایستگاه فضایی مشارکت خواهند داشت.
شرکتهای پیمانکار اعلام کردهاند بین ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده یک موشک تجاری برای راه اندازی سیستم برق پایگاه قمری انتخاب و ساخته خواهد شد.
ناسا امیدوار است کار ساخت و پرتاب قسمتهای مختلف پایگاه قمری تا سال ۲۰۲۱ تمام شود و فضانوردان در سال ۲۰۲۲ از این پایگاه در سفرهای فضایی خود استفاده کنند.
منبع:Space
انتهای پیام/
آغاز کار ساخت بزرگترین ایستگاه فضایی جهان با قابلیتهای منحصربه فرد