برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  هرمزگان ،مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی کرد امسال ۱۶ هزار تن انبه از باغ‌های استان برداشت شود که ۷ هزار تن آن به صورت نارس برداشت می‌شود.

مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت انبه در ۲ هزار و ۸۷۰ هکتار از باغ‌های هرمزگان انجام می‌شود.

مسعود گرگیج افزود: ۶۰ درصد محصول انبه نارس برداشت می‌شود واز آن بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده می‌شود.

وی گفت: واردات انبه‌های تجاری، پا کوتاه و مقاوم به شوری برای کشت از مهم‌ترین برنامه‌های امسال جهاد کشاورزی برای باغداران هرمزگانی است.

هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت انبه کشور دارد.

فصل برداشت انبه تا اواسط شهریور ادامه دارد.

شهرستان‌های رودان، میناب و بندرعباس مهم‌ترین مناطق کشت انبه در استان است.

قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش می‌رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.

ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
زمان گل دهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ-بی و سی، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.

چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.

گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه‌های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستان‌های میناب و رودان کشت می‌شود.

انتهای پیام/ر

برداشت انبه سبزهرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.