بررسیهای اخیر دانشمندان نشان میدهد خطر بروز پارکینسون در افرادی که آپاندیسیتشان را برداشتهاند، بیشتر از افراد عادی است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
زینک یا روی یک ریزمغذی ضروری است که در عملکردهای زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد؛ این ماده معدنی در صدفها و گوشت قرمز به وفور یافت میشود، همچنین برای حس چشایی و شنوایی ضروری است. بررسیها نشان داده که کمبود روی عامل اصلی اختلال در ذائقه و حس چشایی است.
این مطالعه نشان داد که بیماران مبتلا به اختلال در حس چشایی ممکن است در جذب روی دچار نقص و مشکل باشند. در حالیکه لوبیاها، مغزهای خوراکی، غلات سبوسدار و ترکیبات لبنی همگی مقداری روی را برای بدن فراهم میآورند، اما اسیدفیتیک موجود در غلات سبوسدار، لوبیاها، حبوبات و دانههای خوراکی میتواند در جذب روی اختلال ایجاد کنند. در نتیجه ممکن است گیاهخواران نسبت به گوشتخواران ۵۰ درصد روی بیشتری نیاز داشته باشند. میزان مصرف روزانه استاندارد روی برای زنان ۸ میلیگرم است.
پاهای شما میتواند ۵۰۰ میلی لیتر (نیم لیتر) عرق در هر روز تولید کند. عرق دارای باکتری است و همانطور که میدانید باکتریها در محیطهای مرطوب و تاریک به سرعت رشد میکنند و تکثیر میشوند.
نپوشیدن جوراب میتواند صدماتی بیشتر از بوی بد پا به وجود آورد. بسیاری از کفشهایی که ما استفاده میکنیم متناسب پای ما ساخته نشدهاند، نپوشیدن جوراب و برخورد مستقیم پوست پا با کفش حتی برای یک روز هم به راحتی میتواند منجر به ایجاد تاول و یا زخم بر روی پا شود. چندی پیش یک پسر ۱۲ ساله انگلیسی به علت پوشیدن کفش بدون جوراب دچار عفونتی شد که فاصلهای با مرگ نداشت.
کافئین میتواند عملکرد و استقامت بدن را در طول تمرینات ورزشی طولانی مدت و حرفهای بالا ببرد؛ همچنین کافئین باعث میشود نتایج حاصل از فعالیتهای کوتاه مدت و تحت فشار شدید هم بهبود پیدا کند. یکی دیگر از فواید این عنصر فوقالعاده این است که با مصرف آن در طول فعالیتهای ورزشی کمتر احساس درد و ضعف خواهید داشت؛ همین مزایا میتواند دلیل کار ورزشکاران حرفهای تناسب اندام را برای ما روشن کند. این ورزشکاران به طور معمول دقیقا پیش از شروع تمریناتشان یک فنجان قهوه مینوشند.
به طور کلی ریسک ابتلا به بیماری پارکینسون پایین است، اما خطر بروز آن در افرادی که آپاندیسیتشان را جراحی کردهاند، سه برابر بیشتر از افراد عادی است و رابطهای بین این دو بیماری وجود دارد.
در حال حاضر تنها درمان آپاندیسیت، عمل جراحی است و باید در این زمینه تحقیقات بیشتری انجام شود.
احتمالا میدانید که آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند و با تقویت سیستم ایمنی بدن مانع از تخریب سلولی و کاهش احتمال ابتلا به انواع بیماریها به ویژه سرطان میشوند؛ با مصرف خوراکیهای حاوی آنتیاکسیدان میتوانیم سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم.
میوهها و سبزیهای زرد، نارنجی و قرمز و مواد غذایی حاوی ویتامینهای Cو E شامل مرکبات، فلفلدلمهای، میوهها و سبزیهای رنگی خام، گوجهفرنگی، مرکبات، چغندر، توتفرنگی، کیوی، نخود، هویج، تخمه آفتابگردان، سیب، بادمجان، پیاز قرمز همگی دارای آنتیاکسیدان هستند؛ همچنین منابع غذاییای که سلنیوم دارند مثل غذاهای دریایی و جگر و منابع روی شامل گوشت قرمز، مرغ و ماهی، مغزها، حبوبات، غلات سبوسدار هم آنتیاکسیدان دارند و با مصرف آنها در برنامه غذایی روزانه سیستم ایمنی بدن تقویت میشود.
انتهای پیام/