به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی در این استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: این میزان قارچ، در ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد خانگی تولید قارچ در استان به تولید می رسد.
شیرانی قارچ خوراکی دکمهای را از مهمترین محصولات تولیدی در این استان بیان و اضافه کرد: قارچهای تولیدی چهارمحال و بختیاری به استانهای خوزستان، اصفهان، فارس و تهران ارسال میشود.
به گفته وی: روستای قلعه ممکا به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور، از مهمترین مراکز تولید قارچ در استان چهارمحال و بختیاری می باشد.
انتهای پیام/خ