به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،علیصفا کرمی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت : به مجریان بحران در شهرستانها و روستاها ابلاغ شده که به عنوان مجری بحران در روستا در آمادهباش باشند، در بحث تجهیزات نیز وسایل بسیاری خریداری و در اختیار شهرستانها قرار داده شده است.
وی گفت : نیروهای حفاظت محیط زیست در شهرستانها را به ۲ برابر افزایش دادهایم تا در بحث حفاظت، خدمات، تشکلها به خوبی عمل کنند.
وی تصریح کرد: ۶۲ تا ۶۵ درصد آتشسوزیها جنگلها و مراتع مربوط به طبیعتگردها و گردشگران است که همت مضاعف میراث فرهنگی را در این رابطه میطلبد.
به گفته کرمی، چهار درصد آتشسوزیها مربوط به بخش واحدهای نظامی و انتظامی است که در آموزشها و تمرینها از مواد شیمیایی و غیر آسیبرسان استفاده میشود، اداره محیط زیست در مناطق مختلف و بحرانی به صورت دیدهبان نیروهایی را مستقر میکند.
فرمانده حفاطت محیط زیست استان کرمانشاه ادامه داد: از تریبونهای رسانهها بهخصوص صدا و سیما و خبرگزاریهای معتبر اطلاعرسانیها و آگاهسازیها صورت گیرد، و طبق فرمایشات رهبری در مواقع بحران آتشسوزی تمامی دستگاهها و ادارهها باید همکاری کامل با منابع طبیعی را داشته باشند.
معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری اسلام آبادغرب نیز، گفت: حساسیتهایی در جامعه نسبت به بحث منابع طبیعی و محیط زیست ایجاد شده که مردم دلسوزانه در نتیجه آموزش و آگاهسازی به خوبی پای کار و همراه ادارهها هستند و دراین راستا باید همواره از مردم قدردانی شود.
سیروس عبدی با اشاره به ترویج فرهنگ قدردانی، افزود: اکثر آتشسوزیها ممکن است از جانب انسانی بوده، اما غیرعمدی ایجاد میشود، منابع طبیعی به عنوان متولی امر در بحث آموزش باید بسیار توجه و دقت داشته و به خصوص آموزش روستائیان در اولویت قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تعداد نیروها در ادارهها کم است، گفت: وقتی میگویند ستاد مدیریت بحران یعنی کل ادارهها و اعضا نیروی منابع طبیعی و در مواقع لازم پای کار خواهند بود .
انتهای پیام/د