به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، احمد پادیاب، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا امروز گفت: باغداران صومعه سرایی کشت نیشکر را از امروز در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی آغاز کردند.
وی، با اشاره به قیمت ۱۰۰ ساله کشت نیشکر در شهرستان صومعه سرا، افزود: ۷۵ خانوار ۱۲ روستای شهرستان صومعه سرا از نیشکرهای برداشت شده در ۵۰ کارگاههای سنتی شکر سیاه و دوشاب استحصال میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: نیشکرکاران صومعه سرائی پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.
احمد پادیاب افزود: کشاورزان این شهرستان در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیائی استفاده نمیکنند و محصول تولیدی آنان ارگانیک است.
وی، با بیان اینکه نیشکر در صومعه سرا، اردیبهشت کشت و در دی ماه برداشت میشود، تصریح کرد: از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه میشود که مصرف آن برای درمان بیماریهای یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
انتهای پیام/م.ع