در ماه رمضان می‌توانید با تهیه برخی از خوراک و دسر‌های بین المللی که در کشور‌های مختلف دنیا در این ماه مبارک رایج است تنوعی زیبا به سفره افطار و سحری خانواده دهید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، مسلمانان کشور‌های مختلف دنیا در کنار وعده اصلی خوراک افطار یا سحر از دسر‌های سنتی مشهور در کشور و فرهنگ خود استفاده می‌کنند. این دسر‌ها معمولاً به وسیله بانوان تهیه می‌شوند، اما دربرخی کشور‌ها بازار‌هایی مخصوص طبخ خوراک وعده افطار و سحر برگزار می‌شوند که دسر و خوراک‌ها را آماده می‌کنند و به فروش می‌رسانند.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در کشور ترکیه

در این کشور مواد خوراکی مورد استفاده قرارگرفته درماه رمضان تنوع فراوان دارند از جمله این خوراک‌ها می‌توان Menemen را نام برد که ترکیبی از گوجه فرنگی، فلفل، ادویه و ترشیجات است.


دسر محبوب دیگر اهالی ترکیه درماه مبارک رمضان Güllaç نام دارد که معنی آن غذا با گل محمدی است. این خوراک نوعی شیرینی مخصوص است که با شیر، انار و گردو تهیه می‌شود و درتزئین آن را شبیه به برگ گل محمدی تهیه می‌کنند.

خوراک های مخصوص ماه رمضان درکشور‌های شمال آفریقا

از جمله خوراک‌های مشهور بین مسلمانان این کشور‌ها نوعی دسر تهیه شده با خرماست. در این دسر که Marzipan Stuffed Dates نام دارد، خرمای بدون هسته را با بادام شیرین پر می‌کنند و آن را درون شکلات مایع قرار می‌دهند و درنهایت برای تزئین روی آن خلال پسته می‌ریزند.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در مصر

یکی از دسر‌های محبوب مسلمانان مصری، مخلوطی از آجیل و دانه‌های برشته است که خرد شده اند و مسلمانان آن را به همراه نان تازه و روغن زیتون مصرف می‌کنند.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در تونس

در این کشور یکی از خوراک‌های محبوب مسلمانان در وعده‌های افطار و سحر، نوعی خوراک تهیه شده از مرغ پخته شده و تخم مرغ با نام Tajin Sibnekh است که ظاهری شبیه به کوکوی مرغ دارد.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در افغانستان

یکی از خوراک‌های محبوب مسلمانان کشور افغانستان دسری خوش طعم با نام Bolani، نوعی نان و دارای ادویه‌های خوش طعم است.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در ایران

مسلمانان ایران در ماه رمضان خوراک‌های مختلفی برای وعده‌های افطار و سحر دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به شله زرد، حلوا، آش، حلیم و زولبیا بامیه اشاره کرد.

خوراک‌های مخصوص ماه رمضان در مالزی

در کشور‌های آسیای شرقی خوراک و دسر‌های متنوعی بنا برفرهنگ آن کشور‌ها وجود دارد. ازجمله خوراک محبوب مسلمانان در کشور مالزی خوراکی با نام Nasi Kerabu است که در آن برنج آبی به همراه مرغ، ماهی یا سایر ترشیجات مصرف می‌شود. برنج آبی از پختن برنج سفید به همراه برخی گیاهان به دست می‌آید و از جمله خوراکی‌های پرطرفدار در این کشور است.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در کشور اندونزی

کشور اندونزی دارای یکی از بزرگ‌ترین جوامع مسلمان در دنیاست. مسلمانان اندونزی دروعده افطار خوراک‌های مختلف از جمله نوعی نوشیدنی به نام kolak مصرف می‌کنند. در این نوشیدنی ترکیبی از نارگیل، شیرنارگیل و برگ گیاه پاندانوس وجود دارد.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در جنوب آسیا

درکشور‌های جنوب آسیا خوراکی‌ها در فرهنگ‌های مختلفی وجود دارند ازجمله خوراک حلیم که در بیشتر کشور‌ها با ترکیب‌های متفاوت مصرف می‌شود. روزه داران درکشور‌های جنوب آسیا این خوراک لذیذ را با عدس پخته شده به همراه گوشت، ادویه جات و پیاز مصرف می‌کنند. در برخی دیگر از کشور‌ها این خوراک ترکیبی از گندم پخته شده به همراه گوشت مرغ یا بوقلمون به همراه مخلفات آن است.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در لبنان

دسرمحبوب در کشور لبنان با نام Layali Lubnan لیالی لبنان شناخته می‌شود که درماه رمضان مصرف آن بین مسلمانان رواج دارد. این خوراک نوعی پودینگ با استفاده از آرد سمولینای نرم است که به همراه  آجیل مصرف می‌شود.

خوراک‌های مخصوص ماه رمضان برای مسلمانان خاورمیانه

یکی دیگر از خوراک‌های محبوب بین مسلمانان برخی از کشور‌های خاورمیانه خوراکی با نام Qatayef/Atayef است. این خوراک نوعی پنکیک است که با نوعی نان شیرینی تهیه می‌شود و در آن پنیر، آجیل خرد شده و عسل ریخته می‌شود.

خوراک های مخصوص ماه رمضان در شبه قاره هند

مسلمانان شبه قاره هند و کشور بنگلادش با مراجعه به بازار‌های رمضان که درخیابان‌ها برپا می‌شود خوراک خود را تهیه می‌کنند. از جمله محبوب‌ترین خوراک‌های مورد علاقه مسلمانان این مناطق خوراک بادمجان به همراه برنج سرخ شده است.


نوشیدنی محبوب دیگر مسلمانان هندی درماه رمضان Rooh Afza نام دارد. این نوشیدنی از ترکیب‌های مختلفی از جمله گلاب تشکیل شده است و درون آن انواع میوه و سبزیجات بنا به ذائقه قرار دارد.

منبع: muslimtravelers
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۲:۱۷ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
برای باز کردن افطار بهترین خوراک نان با شیر یا ماست یا آب دوغ خیار یا اشکنه همون آب پیازک یا آب پزشده سوپ پای مرغ یا آب کله پاچه عالیه و سحر هم فقط آب خوردن میل کنید بسیار مفیده اگر کسی بتونه ماه رمضانش رو با یک وعده غذای سبک روزه بگیرد عالیه انشاءالله ماه مبارک رمضان کریم برای همه مسلمانان جهان اسلام سلامتی جسم و جان و پر از بار حسنات معنویات توشه آخرت به همراه داشته باشد والسلام صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
پسته و بادام و خرما و.... کیلویی چنده ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
زینت سفره های ایرانی هم خرما بود که به لطف دولت جمع شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
خیلی زیبا بودند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
برنج آبی!! چه با حال
Iran (Islamic Republic of)
زری
۱۳:۳۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
فقط کشور خودمون بهترین غذاهارا داره
Germany
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
خرما آنقدر در مجالس ختم نقش بازی کرد تا فاتحه خودش هم خوانده شد.
Germany
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
با این گرانی وحشتناک فقط میتوانیم با این غذاها آشنا شویم همین و بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
مردم ما انقدر اصراف کردن که الان با گرونی مجبورن یادبگیرن چطوری مصرف کنند.
Iran (Islamic Republic of)
دهه هشتادی
۱۲:۵۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
فقط هندوانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
گرونه