به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین لقمانی مدیرکل امور شهری استانداری فارس در جلسه کارگروه برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان با اشاره به میزان صدور مجوز در استان نسبت به سال گذشته، گفت: نمایشگاه صنعت ساختمان میتواند به این رشد کمک کند.
وی با بیان اینکه اشتغال یکی از مسائل مهم در صنعت ساختمان است، افزود: حضور شرکتهای خارجی در این نمایشگاه میتواند بازار رقابتی خوبی ایجاد کند و از آنجا که افزایش قیمت ساختمان در کشور سبب رونق ساختمان سازی شده شرکتهای ساختمانسازی داخل نیز میتوانند محصولات و توانایی خود را از طریق نمایشگاهها عرضه کنند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان فارس هم در این نشست با بیان اینکه نمایشگاه صنعت ساختمان یکی از مهمترین نمایشگاههای این شرکت است، ادامه داد: سیاست شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان فارس به سمت جذب بازدید هیئتهای خارجی از نمایشگاهها، برگزاری جلسات کارگروهی و نشستهای تخصصی است که از این طریق بازدیدکننده و مشارکتکننده با یکدیگر ارتباط بگیرند و در حقیقت زیر ساخت نمایشگاه، رونق تولید را صورت دهد.
سید محمود موسوی بیان کرد: صنعت ساختمان معادل ۷۷ درصد سرمایهگذاری کشور را به خود اختصاص میدهد و در این راستا استان فارس یکی از استانهایی است که با سرمایهگذاریهای صورت گرفته در این صنعت در بازار داخلی و صادرات خارجی موفق بوده است.
رضا رحمانی مدیر اجرایی نمایشگاه صنعت ساختمان نیز در این نشست اظهار کرد: بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان از ۱۱ تا ۱۴ تیرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان فارس در فضایی بالغ بر ۶ هزار متر مربع و در ۴ سالن حافظ، بهار، سرو و نرگس برگزار میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶۲ شرکت از ۱۱ استان کشور برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کردهاند، گفت: شرکتکنندهها اغلب در زمینه انبوهسازی، هوشمندسازی ساختمان، شیرآلات، لوله و اتصالات و یراق آلات، سیستمهای تهویه، انتقال بهینه سیالات، آجر، بتون، درب و پنجره، سونا و جکوزی، مخازن پلی اتیلن، اکناف، محصولات بهداشتی و ... فعالیت میکنند.
رحمانی اهداف این نمایشگاه را بر محور ایجاد اتصال بین دانش فناوری و صنعت عنوان و تصریح کرد: در راستای این هدف برنامههای مختلفی برنامهریزی شده است که دعوت از هیئتهای کشورهای عراق، قطر و افغانستان، برگزاری نشستهای تجاری در ایام نمایشگاه، برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی با مشارکت نهادهای متولی و بررسی نحوه تجارت با کشورهای منطقه از جمله این برنامههاست.
انتهای پیام/م