دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی گفت: برای اجرای برنامه‌های خود مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال راه اندازی شده است.

راه اندازی مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال بازوی اجرای برنامه‌های معاونت علمیمهدی محمدی دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌گو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره همکاری معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: می‌خواهیم بخشی از منابع سرمایه گذاری در حوزه‌های اقتصاد دیجیتال را از منابع صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های خطرپذیر اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: اگر صندوق خطر پذیر وارد عمل شود و روی استارت آپی که در حوزه هوش مصنوعی فعالیت دارد، سرمایه گذاری کند می‌توان به استارت آپ و شرکت‌ها کمک کرد.

محمدی تصریح کرد: به دلیل آن که حضور صندوق‌های خطرپذیر و ارائه وام از سوی آنها به کاهش میزان ریسک منجر می‌شود، صندوق‌های خطرپذیر جایگزین صندوق‌های نوآوری و شکوفایی منجر خواهد شد.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی با اشاره به آیین نامه‌ این صندوق‌ها گفت: آیین نامه در حال تدوین است اما هنوز مصوبه آن به امضا نرسیده و به زودی کار آیین نامه آن هم به پایان می‌رسد.

شرکت‌ها و استارت آپ‌های اقتصاد دیجیتال گرد هم می‌آیند

وی با اشاره به مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: در حال حاضر به دنبال جمع آوری گروهی از شرکت‌ها و استارت آپ‌های اقتصاد دیجیتال در مجمعی به عنوان مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال هستیم. به دنبال این هستیم تا برخی از فعالیت‌های خود را به کمک این مجموعه پیش ببریم و چندین صندوق تخصصی را با مشارکت این گروه ایجاد کنیم.

دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی تصریح کرد: مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال بازوی ما برای اجرای برنامه‌های مهمی چون ایجاد صندوق‌های خطرپذیر خواهد شد.

وی درباره تعداد شرکت‌های حاضر در مجمع پیشگامان اقتصاد دیجیتال گفت: حدود ۴۰ شرکت اقتصاد دیجیتال در این مجمع وجود دارند و به پیشبرد برنامه‌های اقتصاد دیجیتال کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.