به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه مبارک رمضان در احادیث اسلامی به عنوان بهار دلها معرفی شده است و علت این نامگذاری هم برگرفته از آثار فصل بهار بر طبیعت است.
همان طور که در آغاز فصل بهار درختان سبز میشوند و شاخه و برگهای تازه و زیبا جای شاخه و برگهای خشک را میگیرند، خداوند هم در آغاز ماه رمضان نسبت به بندگان خود نگاه ویژه میکند و چندین برابر کردن ثواب و آثار اعمال آنها فرصتی میدهد، تا گناهان بندگان همچون برگهای پاییزی بریزند و اعمال نیک و عبادات آنها همچون شاخه و برگهای سبز و تازه زینت بخش دلهای آنها شود.
بر اساس همین آموزه هاست که بسیاری از مومنین علیرغم همه سختیهای جسمانی که در ماه مبارک رمضان متحمل میشوند، اما به خاطر فرصت رشد معنوی و زندهتر شدن دلهایشان برای فرا رسیدن ماه مبارک رمضان لحظه شماری میکنند و هنگامی هم که این ماه فرا میرسد، شادی و نشاطشان در طول این ماه مضاعف میشود و در پایان این ماه هم به شکرانه یک ماه اطاعت و عبادت خداوند جشن میگیرند.
عقل سلیم حکم میکند، شهری که برای نو شدن طبیعت جشن میگیرد و با نصب المانهای مفهومی آن را به دیگران تبریک میگوید و شادی را روانه پیاده روهایش میکند، برای نو شدن دل شهروندان هم که قرار است راهی خانه حضرت حق شود و در این یک ماه میزبان سیل رحمت الهی باشد، فضای شهری را به گونهای آراسته کند که شاهد تفاوتی میان بهار طبیعت و بهار دلها از حیث المانهای متناسب سازی شده نباشیم.
حجت نظری عضو شورای شهر تهران روز یکشنبه در جلسه شورای شهر تهران، با اشاره به وضعیت سیمای شهر تهران در آستانه ماه مبارک رمضان گفت: امیدوارم شهرداری در روزهای نخست ماه مبارک رمضان غفلت صورت گرفته در مورد تغییر فضاهای شهری را جبران و نسبت به استفاده از طرحهای بصری در فضاهای شهری و تأمین امکانات برای این ایام اقدام کند.
وی با بیان اینکه تقریباً در تمام کشورهای اسلامی از چند روز پیش از آغاز ماه مبارک رمضان شهرها رنگ و بوی نشاط میگیرند و از المانهای مربوط به ماه مبارک رمضان پر میشوند، گفت: متأسفانه تهران از این نظر تغییری نداشته و از سازمان زیباسازی میخواهم نسبت به تمام مناسبتهای ملی با حساسیت جدی ورود کند و چهره شهر را با المانهای مرتبط آراسته کند.
اما ساعاتی بعد سازمان زیباسازی شهرداری تهران با انتشار خبری اعلام میکند که بیش از ۱۵۰ سازه تبلیغاتی تجاری برای اکران طرحهای فرهنگی ماه مبارک رمضان اختصاص پیدا کرده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تصریح کرد: علاوه بر این بر روی ۱۰۰ عرشه بیلبورد و ۱۰۰ پرتابل طرحهای فرهنگی ماه مبارک رمضان از سوی سازمان زیباسازی اکران شده است.
ضرغامی با اشاره به اینکه مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران موظف هستند طرحهای فرهنگی را جداگانه در مناطق خود اکران کنند، افزود: ۱۵۰ پرتابل از سوی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران به این کار اختصاص پیدا کرده است و یکی دیگر از برنامههای سازمان زیباسازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، پخش تیزرهای مناسبتی بر روی تلویزیونهای شهری است.
وی به اقدامات سازمان زیباسازی در مورد بهبود فضای شهری در حوزه نور و روشنایی اشاره کرد و گفت: طراحی، ساخت و نصب المانهاى نوری با طرحهای متناسب با ماه رمضان و ایام لیالی قدر، تکمیل نورآرایی محورهای ولیعصر (عج)، شریعتی، آزادی - انقلاب- دماوند و روشنایی تمامی المانهای نوری سطح شهر به مناسبت جشن رمضان و عید سعید فطر از جمله اقدامات سازمان زیباسازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، گذری در بزرگراهها و خیابانهای اصلی شهر تهران برای پیدا کردن المانهای مرتبط با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان نتیجه پر رنگی نداشت و در برخی بزرگراهها و خیابانها فضای غالب تبلیغاتی همچنان مربوط به بستههای اینترنتی و قرعهکشیهای ربوی و فروش فرش و ترشی و مرباست.
در گذشته هم شهرداری تهران با نصب ادعیه و اعمال ماه مبارک رمضان تلاش میکرد تا از این طریق نشان دهد، نسبت به حلول ماه مبارک رمضان بی تفاوت نیست، اما انتظار عمومی از سازمان زیباسازی شهرداری تهران که دارای صدها کارشناس خبره در حوزه تبلیغات و انتقال مفاهیم فکری و اندیشهای است، هیچگاه همچون انتظار آنها از نوجوانانی که در مسجد محله شان با نصب دعای «یا علی و یا عظیم» به استقبال ماه رمضان میروند، یکسان نیست، زیرا که در مرحله اول اینگونه فعالیتها مخصوص اماکنی است که در آنجا فرصتی برای خواندن این ادعیه وجود دارد و دوم اینکه اگر قرار باشد یک سازمان تخصصی با داشتن صدها نیروی متخصص در حوزه انتقال مفاهیم فکری همچون نوجوانان مسجد محل، تنها همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان به فکر مناسب سازی فضای شهر افتد، همان بهتر که در سایر ایام سال نیز همچون آنها به دنبال بازی در کوچهها باشند.
انتهای پیام/
تا مردم کمی گرانی و بدی وصع مالی شون را فراموش کنند
در این ماه عزیز همه باید عوص شوند .در این ماه نباید دورع .تهمت .زیر اب زدن .ووو انحام دهیم تا اینشالله 11 ماه دیگه همینطوری پیش برویم
انشاالله که فرجی شود و مشکلات شدید اقتصادی حل شود .
خدایا کمک کن .. خیلی خیلی مردم ما گرفتار هستن
وقتی مردم شادند .کاریشان چند برابر میشود .خانواده سالمی هم خواهیم داشت
اگر خانم ها روسری رنگ شاد بپوشند .شادتر میشوند .
شهردار رنگ توی کشور استفاده کن تا شاد شود .کو گوش شنوا .
بنظرم شهرداری باید از کشور ونزوئلا که تمام خونه ها به رنگهای شاد رنگ شده اند .یاد بگیرد .واقعا در ایران حتی ماشین ها بیشتر یا سفید یا مشکی اند .انگاری رنگ دیگه ای وجود ندارد .در شهر دبی پلها را کرم رنگ .به رنگ خاک رنگ کرده اند .توی تهران همان سیمانی است .
اما کشور ما چی؟؟؟
حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله هردوشون افطارشون نون و نمک و خرما بوده سه روز افطار نکردن فقیر اومد دادن فقیر رفت
شاید شما بگی اونا معصوم بودن و... ولی مثل ما آدم بودن دیگه فرشته که نبودن
بعدشم روزه گرفتن به نفع خودمونه خودمون سود میکنیم بدنمون سم زدایی میشه خدا هرچی میگه انجام بدیم به نفع خودمونه ولی متاسفانه ما عافیت طلبیم دوست نداریم سختی بکشیم بخاطر خودمون