به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: جعبههای زولبیا و بامیه باید حتما از محلها و کارخانههایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد درغیراین صوررت مردم نباید آنها را بخرند.
دکتر وحید مفید افزود: مردم زمان خرید زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگر حتما به آرم سیب سلامت وزارت بهداشت روی جعبه آن دقت کنند، درصورت عدم رویت آن، از قنادی بخواهند که از جعبههای دارای مجوز استفاده کند.
وی افزود: متاسفانه بسیاری از جعبههای شیرینی بدون علامت سازمان غذا و دارو عرضه میشوند؛ این جعبهها از کارگاههای غیرمجاز به خاطرقیمت پایینتر تهیه میشوند و اجزاء تشکیل دهنده آن معلوم نیست و ممکن است برای سلامت مضر و خطرناک باشد.
وی با یادآوری تشدید نظارتها بر قنادیها از سوی وزارت بهداشت در ایام ماه رمضان، گفت: توصیه ما به مردم این است که هرگونه شیرینی به ویژه زولبیا و بامیه را از محلهای معتبر خریداری کننند. مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید زولبیا و بامیه به رنگ آن توجه داشته باشند و اگر زولبیا و بامیه قهوهای یا کدر شده باشد، امکان وجود ترکیب شیمیایی «اکریل آمید» در آنها وجود دارد که اثرات سرطان زا دارد.
مفید افزود: نانهای سوخته و قهوهای شده نیز مستعد وجود این ترکیب شیمیایی هستند.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/