نظرپور گفت: باید از فضای مجازی به صورت حداکثری برای اطلاع‌رسانی اقدامات انجام شده در رابطه با سیل اخیر و سایر مخاطرات طبیعی استفاده شود.

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های استان‌های سیل‌زده برای مقابله با مخاطرات طبیعیبه گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، در بیست و دومین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور که با محوریت بررسی وضعیت استان‌های سیل زده برگزار شد، اظهار کرد: باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی دانشگاه‌های استان‌های سیل‌زده برای تحقیقات و ارائه راهکار‌ها در جهت مقابله با مخاطرات طبیعی استفاده شود.

نظرپور گفت: در استان‌های سیل‌زده همچون استان‌های لرستان و خوزستان، باید از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های این استان همچون دانشگاه‌های لرستان و شهید چمران اهواز برای مقابله با مخاطرات طبیعی استفاده شود.

وی افزود: بازدید‌های میدانی از مناطق سیل‌زده یک اقدام مثبت است و باعث می‌شود مدیران، هرچه بیشتر و از نزدیک با مشکلات مردم مناطق سیل‌زده آشنا شوند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تصریح کرد: از فضای مجازی به صورت حداکثری باید برای اطلاع‌رسانی اقدامات انجام شده در رابطه با سیل اخیر و سایر مخاطرات طبیعی، استفاده شود.

نظرپور، تأکید کرد: مستندسازی وقایع، یک موضوع مهم است که در زمینه بررسی علل مخاطرات طبیعی و تصمیمات و اقدامات صورت گرفته، به طور حتم باید انجام شود.

وی توضیح داد: ارتباط بین مدیران و مسئولان با دانشگاهیان موضوعی مهم است که باید تقویت و گسترش یابد و از نتایج تحقیقات دانشگاهیان، برای کاستن از خسارات مخاطرات طبیعی استفاده شود.

انتهای پیام/

ضرورت استفاده از دانشگاهیان در کاهش خسارات بلایای طبیعی

برچسب ها: وزارت علوم ، سیل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار