به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ فهرجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فهرج گفت: متوسط برداشت محصول پیاز در هر هکتار را 20 تن می باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه کشاورزان منطقه از کودهای دامی جهت تغذیه اراضی خود استفاده میکنند و از کودهای شیمیایی و سموم بسیار کم استفاده میکنند، محصول تولیدی در این شهرستان جزء محصولات سالم میباشد.
فهرجی ابراز امیدواری کرد، با مدیریت صحیح مزارع و تعامل بیشتر کارشناسان جهاد کشاورزی و کشاورزان منطقه بتوان علاوه بر تولید محصولات سالم عملکرد را نیز در واحد سطح افزایش داد.
انتهای پیام/س