سرقینی گفت: در معدن و صنایع معدنی نیازی به مواد اولیه خارجی وجود ندارد که همین امر در کاهش تاثیرپذیری از تحریم‌ها نقش داشته است.

تحریم ها تاثیری بر صنایع معدنی نداردبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی در گردهمایی مدیران ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت آسیب پذیری معدن و صنایع معدنی را به دلیل خودکفایی بالای این حوزه کم توصیف کرد و گفت: مهمترین وظیقه سازمان‌های استانی در سال ۹۸، رونق تولید و حفظ شرایط فعلی است که باید تلاش‌های خود را بر روی این هدف متمرکز کنند.

وی با بیان اینکه استان‌ها بر روی فعال سازی زنجیره تولید در حوزه معدن برنامه ریزی کنند، گفت: معدن و صنایع معدنی به دلیل سرمایه گذاری‌هایی که شده و توسعه قابل توجه طی سال‌های اخیر تاثیرپذیری کمتری از تحریم‌ها دارد.


بیشتر بخوانید: تدوین برنامه ضروری برای تولید لیتیوم/بخش معدن باید همسو با سیاست‌های جهانی باشد


سرقینی افزود: در تولید فولاد ۲، ۵ برابر، سیمان ۲ برابر، کاشی سه برابر نیاز کشور تولید داریم که این موضوع به ما در رونق تولید کمک می‌کند.

وی ادامه داد: در معدن و صنایع معدنی نیازی به مواد اولیه خارجی وجود ندارد که همین امر در کاهش تاثیرپذیری از تحریم‌ها نقش داشته است، از سوی دیگر برای تامین قطعات و ماشین آلات مورد نیاز هم تدابیر لازم اندیشیده شده است تا ما امروز هیچ دغدغه‌ای برای ادامه تولید نداشته باشیم.

سرقینی با بیان اینکه معدن و صنایع معدنی در سال ۹۸ همچون سال‌های گذشته به رشد خود ادامه می‌دهد، اظهار کرد: صادرات مواد معدنی ساده‌تر از صادرات محصولاتی همچون خودرو است که در شرایط تحریم فرصتی برای ما است، هرچند ترجیح دولت، صادرات محصول با ارزش افزوده بیشتر است.

 معاون امور معادن و صنایع معدنی در عین حال بیان کرد: سازمان‌های استانی باید توجه بیشتری به صنایعی همچون فولاد که از صنایع سنگین است داشته باشند، چرا که تعطیلی هر واحد فولادی بیکاری چندین هزار نفر را در پی دارد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی با بیان اینکه طبق برنامه تولید محصولات معدنی باید به ۱۱۰ میلیون تن برسد، گفت: در بخش بازرسی، نظام مهندسی بازوی وزارتخانه است که در این زمینه تلاش می‌کنیم اختیارات بیشتری به این سازمان دهیم.

سرقینی از برنامه ریزی برای توسعه معادن زغال سنگ و تاکید وزارت صنعت، معدن و تجارت بر صادرات محصولات معدنی به جای مواد خام خبر داد.

به گفته‌ وی در چند سال اخیر صادرات سنگ آهن از ۳۰ میلیون تن به ۸ میلیون تن کاهش یافته است و برای صادرات مواد معدنی خام پس از این گواهی مبدا خواهیم خواست.

انتهای پیام/

کاهش صادرات سنگ آهن از ۳۰ میلیون تن به ۸ میلیون تن 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار