کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: امروز ۷۰۰ نماد در بازه منفی بودند و تنها ۷۰ نماد در محدوده مثبت به کار خود پایان دادند.

محمدغفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: چند روزی است که شاهد روند نزولی شاخص‌ها و تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها از بازار هستیم امروز حدود ۹۰ درصد بازار در بازه منفی بودند؛ در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۳۴ هزار واحدی همراه شد و در ارتقاع ۲ میلیون و ۷۲۲ هزار واحد قرار گرفت.

در ادامه این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: متاسفانه ارزش دلاری بازار به کف ۵ ساله اخیر خود رسیده است نکته قابل توجه منفی امروز تداوم کاهش چشمگیر تعداد کد‌های فعال حقیقی است.

او افزود: امروز ۷۰۰ نماد در بازه منفی بودند و تنها ۷۰ نماد در محدوده مثبت به کار خود پایان دادند؛ صندوق‌های طلا بیشترین میزان ورود نقدینگی حقیقی‌ها را ثبت کردند و بیشترین میزان خروج نقدینگی را هم صندوق‌های درآمد ثابت به خود اختصاص دادند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار