در این مطلب دستورالعمل تهیه اسپاگتی کربونارا را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

دستور تهیه اسپاگتی کربونارابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارونی کربونارا یک غذای فوق العاده خوش مزه و راحت و البته محبوب ایتالیایی‌ها می باشد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این ماکارونی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر:

اسپاگتی ۳۰۰ گرم

بیکن خرد کرده ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

شیر ۵۰ میلی لیتر

خامه ۱۰۰ میلی لیتر

زردۀ تخم مرغ ۱ عدد

روش تهیه:

اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد.

سپس آن را آبکش کنید.

حالا بیکن‌ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک پاستا را در تابۀ مناسبی بریزید و با اندکی روغن زیتون گرم کنید.

بعد مخلوط شیر و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

در آخر بیکن را بیفزائید و وسط پاستا یک حفره ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را در حفره بگذارید و اجازه دهید تا زرده اندکی خودش را بگیرد و عسلی شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

طرز تهیه ماکارونی کربونارا

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.