فرماندار پلدختر گفت: برآورد اولیه میزان خسارات سیل این شهرستان بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، نعمت‌الله دستیاری، فرماندار پلدختر با بیان اینکه برآورد اولیه خسارت سیلاب این شهرستان بیش از پنج هزار میلیارد تومان است اظهار داشت: ارزیابی‌های میزان خسارت سیلاب در تمام حوزه‌ها از جمله مسکن، راه‌ها و کشاورزی ادامه دارد.

دستیاری افزود: در حوزه کشاورزی بیش از هزار و ۵۰۰ موتور تلمبه و پمپاژ‌های عمومی شهرستان پلدختر را آب برده، هم‌چنین باغات انجیر و زمین‌های کشاورزی آسیب دیده که در حال برآورد دقیق خسارات هستیم.

وی با تقدیر از دستگاه‌های اجرایی این شهرستان عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی با تلاش‌های شبانه‌روزی و جهادی به‌مانند هشت سال دفاع مقدس موفق شدند در ساعات اولیه آب، برق و گاز شهر پلدختر، معمولان و روستا‌ها به‌استثنای روستا‌هایی که جاده دسترسی آن‌ها به‌سبب قطع پل مسدود شده بود را وصل کنند.

فرماندار پلدختر بیان کرد: بعد از بروز سیلاب گروه‌های جهادی، سپاه، ارتش، هلال‌احمر و دستگا‌های اجرایی وارد شهرستان پلدختر شدند و اقلام اولیه مورد نیاز مردم توزیع شد، با برنامه‌ریزی انجام شده شهر به هشت بلوک تقسیم و هر دو بلوک تحویل یک نهاد شد، به‌طوری‌که دو بلوک به سپاه، دو بلوک به ارتش، دو بلوک به شهرداری تهران و دو بلوک به بنیاد مسکن واگذار شد و صفر تا صد پاک‌سازی معابر و منازل را انجام دادند.

دستیاری گفت: مدارس شهرستان پلدختر به‌استثنای مدارسی که تخریب‌شده و گروه‌های جهادی در آن مستقر است بازگشایی شده و اقدمات و امتیازات ویژه‌ای برای دانش‌آموزان سال سوم به‌دلیل شرکت در آزمون کنکور در نظر گرفته شده‌است، از بهترین مدرسان تهران دعوت‌شده که هم‌اکنون در این شهرستان مستقر شده و دانش‌آموزان به صورت شبانه‌روزی در حال تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از شهر پلدختر شست‌وشو شده و تا حدودی از میزان گردوخاک کاسته شده، خاطرنشان کرد: کارگروه‌های فنی به روستا‌های آسیب‌دیده از سیلاب اعزام و خیلی از روستا‌ها جانمایی شدند، به‌زودی بنیاد مسکن اردبیل و اصفهان به‌عنوان استان‌های معین ساخت‌وساز را شروع می‌کنند.

فرماندار پلدختر اظهار داشت: ارزیابی میزان خسارات از روز اول پس از سیلاب شروع‌شده و اعطای وام بلاعوض، وسایل زندگی فقط از طریق تشکیل پرونده در بنیاد مسکن انجام می‌شود.

دستیاری افزود: جاده مواصلاتی پلدختر به خرم‌آباد باز و تردد در آن در حال انجام است، سه پل ارتباطی کلات زیودار، سرنجه زیودار و چم‌شهران به‌زودی نصب و تردد بر روی آن‌ها برقرار می‌شود.

وی عنوان کرد: ۱۵ روستا از جمله چم‌مهر بالا، چم‌مهر پایین، بابازید، ملاوی، بخشی از مورانی، چم‌گز، چم گرداب، خرسدر بالا و پایین، طاق پل، چم شهران، دمرودعلیا و سفلی، دمرود شاکرمی وچم گردله که در مسیر رودخانه کشکان بودند و آب آن‌ها را گرفته باید جابه‌جا شوند.

فرماندار پلدختر بیان کرد: بخشی از ضلع غربی شهر پلدختر که دچار آسیب شده باید تعیین‌تکلیف و حریم رودخانه مشخص شود، جای مناسبی برای جابه‌جایی در نظر گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ ر

سیل ۵۰۰۰ میلیارد تومان به پلدختر خسارت زد

برچسب ها: سیل ، فرمانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.