به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ محمود پرهام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت:از این تعداد فقط ۶ مورد به بیمارستانهای شهر منتقل شدند و الباقی پس از طی دوره تحت نظرگیری و اقدام درمانی مقتضی مرخص شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت برپایی چنین تیمهای درمان اضطراری در جمعیتهای متراکم و مناسبتها گفت: به دلیل شلوغی معابر منتهی به مسجد مقدس جمکران انتقال همه بیماران با آمبولانس به سطح شهر بسیار وقت گیر و تاحدی ناممکن است، لذا چنین بیمارستانی با پرسنل پزشک و پرستار و پیراپزشک حسب ضرورت همه ساله در نزدیکترین مکان به زائران در مسجد برپا میشود تا ضمن آمادگی برای مواجهه با شرایط خاص و احیانا حوادث پر مصدوم، بیماران نیازمند خدمات اورژانسی بدون فوت وقت و ترجیحا در همان مکان خدمات درمانی دریافت کنند.
پرهام ضمن قدردانی از تلاش مخلصانه همه دستگاههای دخیل در تامین امنیت و سلامت مردم در نیمه شعبان، از اورژانس ۱۱۵ و پرسنل درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم و نیز دستگاههای همراهی، چون هلال احمر استان، پلیس راهور، تولیت مسجد مقدس جمکران و مدیریت بحران استانداری به واسطه تلاش ارزشمندشان در خدمت به منتظران ظهور و نماگزاران مسجد جمکران تشکر کرد.
محمد شهیدی رئیس اورژانس۱۱۵ قم افزود: ۴۲۹ مورد اعزام آمبولانس توسط اورژانس صورت گرفته که بالاترین میزان ماموریت روزانه در سال است، ۱۶۴ مورد تصادف به ثبت رسیده است و ۱۶۹ نفر تصادفی نیز توسط پرسنل اورژانس ویزیت شده اند.
شهیدی گفت: از ساعت ۸ صبح ۳۱ فروردین تا اول اردیبهشت ماه اورژانس قم ۴۲۹ مورد اعزام آمبولانس داشته است.
وی گفت: ۱۳۷ مصدوم تصادفی در شهر و ۳۲ نفر در جاده بوده است و ازکل تصادفیها ۱۰۸ نفر آنها به بیمارستانها منتقل شده اند و مابقی در محل مورد مداوا قرار گرفتند.
شهیدی بیان کرد: در محدوده عملیاتی مسجد مقدس جمکران ۶۲ مورد ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ و همچنین ۴۱ مورد توسط همکاران جمعیت هلال احمر انجام شد که در خلال این ماموریتها ۵۶ مورد به بیمارستان سیار عاشقان ولایت مستقر در مسجد مقدس جمکران منتقل و ۱۲ مورد به بیمارستانهای سطح شهر منتقل شدند.
انتهای پیام /ح