به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛آیت الله محسن غرویان استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت:این اقدام باید با هماهنگی مدیران اجرایی دولت و همت انسانهای خیرخواه صورت گیرد.
غرویان عنوان کرد:یکی از وظایف حکومت اسلامی رسیدگی به مشکلات مردم به ویژه هنگام وقوع حوادث طبیعی میباشد و در عین حال مسلمانان نیز وظیفه رسیدگی به مشکلات هم نوعان خود را دارند.
وی با بیان این که آموزههای دینی اقتضا میکند به هر صورتی که میتوانیم به سیلزدهها کمک کنیم، افزود:پیشگامی مساجد در ساخت مسکن سیل زدهها کار مفید، به جا و تاثیرگذاری است و باید دینداری، ایمان و اخلاق دینی را در این حوادث نشان دهیم.
وی بیان کرد: بر اساس روایتی اگر کسی روز خود را آغاز نماید و اهتمامی به مشکلات مسلمانان نداشته باشد، مسلمان نیست.
وی ادامه داد:به طور حتم میدانیم خداوند راضی نیست سیل زدهها را به حال خود رها کنیم بنابراین وظیفه است افرادی که توانایی دارند کمک کنند.
استاد حوزه علمیه یادآورشد: پیامبر اسلام (ص) پیامبر اخلاق بوده است، اخلاق نیز با حرف و شعار محقق نمیشود و نیازمند عمل است؛ باید با انفاق و نوع دوستی رحمانیت را در خود تجلی بخشیم.
وی با تاکید بر این که دین داری همان اخلاقیات است،اضافه کرد: مفاهیم دینی همین اخلاق و رفتار را به ما توصیه میکند و اگر انجام دهیم دین داریم، وگرنه فقط حرف دینداری میزنیم.
آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید روز چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه جاری در درس خارج فقه خود گفت: برخی پیشنهاد خوبی مطرح کرده اند که اهالی هر مسجد در کشور، هزینه ساخت یک واحد مسکونی ساده را برعهده بگیرند و این گونه مشکل حل میشود، وگرنه با اعتبارات دولتی در این تنگنا، انجام این کار به آسانی امکان پذیر نیست.
سیل در روزهای نخستین سال جاری منجربه خسارتهای جانی و مالی در برخی از نقاط کشور شد.
انتهای پیام /ح