همه با شنیدن این اسم منتظر تماشای ماه به رنگ صورتی در آسمان هستند اما باید بدانید که این فقط یک اسم است و نباید منتظر مشاهده ماه به رنگ صورتی در آسمان باشید و به این دلیل اسم ابر ماه «ماه صورتی» گذاشته شده است که این ابر ماه همزمان با رویش گونه خاصی از گلهای وحشی و باز شدن شکوفه هاست.
نخستین بار بومیان آمریکایی این نام را روی این ابر ماه گذاشته اند و به همین دلیل به این ابرماه «ماه صورتی» می گویند.
پدیده نجومی ماه کامل یا «ابر ماه» زمانی اتفاق می افتد که ماه در نزدیک ترین فاصله به زمین قرار بگیرد و خورشید به طور کامل به این قمر زمین بتابد و ماه در آسمان بدرخشد و خودنمایی کند.
براساس تخمین منجمان پدیده نجومی چهارمین ماه کامل سال ۲۰۱۹ روز جمعه و حدود ساعت ۱۷ به وقت تهران در آسمان قابل رصد خواهد بود.
این عکس ماه صورتی را یک منجم در سال ۲۰۱۷ از ماه صورتی در مالیبو، کالیفرنیا گرفته است.
بسیاری از منجمان جهان تلاش می کنند تا در زمان وقوع پدیده ابر ماه تصاویر زیبایی شکار و به نام خود ثبت کنند چرا که ماه در آسمان برزرگ و درخشنده است و تصاویر زیبایی با جاذبه های زمینی و بناهای تاریخی و برج ها در حضور ابر ماه می توان ثبت کرد.
زمان وقوع پدیده ابر ماه به ساعت قرارگیری این قمر در نزدیک فاصله به زمین بستگی دارد و به همین دلیل زمان رصد پدیده نجومی ماه صورتی میتواند در برخی نقاط جهان در روشنایی روز اتفاق بیفتد.
۱۹ آپریل ۲۰۱۹ ماه دربیش از پیش بزرگ دیده می شود و سه روز از حضیض عبور می کند و در نزدیک ترین نقطه مدار زمین قرار می گیرد.
جالب است بدانید که پدیده هایی چون «ماه خونین»، «ماه آبی»، «ماه شکارچی» نیز داریم، زمانی که ۲ ماه کامل در یک ماه داشته باشیم به ماه کامل دوم «ماه آبی» می گوییم.
ماه شکارچی یا ماه خونین در اکتبر اتفاق می افتد و علت نامگذاری آن این است که در پاییز حیوانات چاق می شوند و بومی ها به مشاهده این پدیده نجومی ماه کامل در پاییزا قدام به شکار حیوانات برای ذخیره زمستانی خود می کردند.
پدیده ابر ماه بعدی در ۱۸ می ۲۰۱۹ اتفاق خواهد افتاد و اگر به دنبال عکاسی از این پدیده زیبا هستید رصد این ابر ماه را از دست ندهید.
منبع: cnn , foxnews
انتهای پیام/