معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت : درحال حاضر تنها چهار محصول صنایع دستی کرمانشاه قابلیت صادرات دارند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،پروانه حیدری معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه درخصوص راهکار افزایش صادرات صنایع دستی کرمانشاه گفت : اگر بتوانیم صنایع دستی مهم استان را استاندارد و برندسازی کنیم و از سوی دیگر در بحث بسته بندی آن‌ها توجه کافی داشته باشیم، در صادرات این تولیدات رشد خوبی خواهیم داشت.

وی بابیان اینکه درحال حاضر گیوه، گلیم، چاقوی کرند و ارغوان بافی از مهمترین محصولاتی هستند که از کرمانشاه به دیگر کشور‌ها به ویژه عراق صادر می‌شوند، گفت : این محصولات بواسطه استاندارد‌هایی که دارند، طی دهه‌های گذشته توانسته‌اند راه خود را به بازار‌های خارجی باز کنند و قابلیت صادرات داشته باشند.

وی افزود: البته این محصولات نیازمند استانداردسازی بیشتری هستند تا با افزایش کیفیت مواد اولیه و برندسازی بتوانیم حجم صادراتشان را افزایش دهیم.

معاون صنایع استان با تاکید براینکه باید زمینه استانداردسازی سایر محصولات صنایع دستی استان را فراهم کنیم تا قابلیت صادرات پیدا کنند، تصریح کرد: در این راستا در تلاشیم تا با همکاری پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و انعقاد قرارداد با اداره کل استاندارد استا، گام‌هایی را برای استانداردسازی محصولات صنایع دستی استان برداریم.

وی تاکید کرد: در مرحله نخست استانداردسازی محصولات صنایع دستی استان رشته‌های گلیم، گیوه، چاقوی کرند و ارغوان بافی را در اولویت قرار داده‌ایم و در مراحل بعدی به سراغ سایر محصولات خواهیم رفت.

حیدری افزود: علاوه بر استانداردسازی این محصولات، درپی درجه بندی کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی در استان هستیم.

 

 

انتهای پیام/د

صنایع دستی مهم استان را استاندارد و برندسازی کنیم

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.