انتقاد از نحوه توزیع چادر در مناطق سیل‌زده لرستان از موضوعات مطرح شده در ستاد بحران بود تا استاندار لرستان خطاب به مدیرعامل هلال‌احمر بگوید «اگر قضیه چادر را حل نکردی ول کن برو».

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، موضوع توزیع چادر برای اسکان سیل زدگان در شهر‌های سیل زده به ویژه پلدختر همچنان حل نشده است و اقلام امدادی هنوز به دست برخی سیل زدگان نرسیده است. موضوعی که واکنش نماینده تام الاختیار استاندار لرستان در پلدختر و استاندار لرستان را در ستاد بحران این استان در پی داشت.

احمد مرادپور نماینده تام الاختیار استاندار لرستان در پلدختر با اشاره به اینکه ماشین آلات و جمعیت بسیار زیادی در پلدختر هستند، ۲۵۰۰ تا جهادی، ۱۵۰۰ نیروی ارتش و چندین امیر و سردار و انواع نیرو در پلدختر دارند کار می‌کنند، اظهار داشت: نیرو‌های سپاه و ارتش تا صبح بیدارند تا پل‌ها را نصب کنند؛ اما این داستان چادر شده یک ماجرایی که انگار هیچ کاری نمی‌شود و همه چیز شده این چادر.

وی با بیان اینکه مقصر هلال احمر است، قرار بوده توزیع کند و نکرده است، تصریح کرد: امروز خیلی بد است که آمار نداریم چه تعداد چادر توزیع شده و چه تعداد چادر نگرفته‌اند.

سیل زدگان حق دارند چادر بگیرند

نماینده تام الاختیار استاندار لرستان در پلدختر یادآور شد: آمار افراد خسارت دیده مشخص است، کوچه‌ها و پلاک‌ها مشخص است؛ امروز خودم شروع کرده‌ام به شمردن خانه‌ها و لیستی هم که درآورده‌ام درست بود، اما توزیع به گونه‌ای است که اگر ۳۶۰ هزار چادر دیگر هم توزیع کنیم باز می‌گویند نرسیده است.

سید موسی خادمی استاندار لرستان نیز در سخنانی با اشاره به اینکه روز‌های اول در توزیع مشکل داشتیم، الان ما کسی را به عنوان سیل زده می‌شناسیم که شناسنامه داشته باشد و حق دارد چادر بگیرد، ادامه داد: افراد دارای شناسنامه مشخص است و باید بر اساس شناسنامه به افراد چادر بدهید.

تا سه شنبه عصر این قضیه چادر را حل کن، اگر نکردی ول کن برو

وی خطاب به مدیرعامل هلال احمر لرستان با بیان اینکه تا سه شنبه عصر این قضیه چادر را حل کن، اگر نکردی ول کن برو، تصریح کرد: بروید درب خانه مردم و احصا کنید چه کسانی چادر گرفته‌اند و اگر نگرفته‌اند به آن‌ها چادر بدهید، کسی که شناسنامه دارد هرچه سر ما داد بزند حرفی نداریم و حق دارد.

در مورد کمک رسانی انگار مبتدی هستیم و هیچ تجربه قبلی نداشته‌ایم که چگونه باید ساماندهی شود!

جعفر بدری رئیس کل دادگستری لرستان نیز در سخنانی با اشاره به اینکه هلال احمر اشراف به همه مناطق ندارد و باید موضوع توزیع اقلام به عهده دهیاران و بخشداران گذاشته می‌شد، اظهار داشت: مسئله دیگر این است که کانون توزیع در منطقه مستقر نیست؛ باید یک نفر مستقر شود در هر بخش و افراد را شناسایی کند.

وی با بیان اینکه در مورد کمک رسانی انگار مبتدی هستیم و هیچ تجربه قبلی نداشته‌ایم که چگونه باید ساماندهی شود، تصریح کرد: شناسایی اشخاص آسیب دیده را باید ببریم در محله‌ها، خود هلال احمر نمی‌داند چقدر شناسنامه صادر کرده و به چه کسانی شناسنامه داده است. خود مردم هم تقاضا دارند بخشدار و دهیار این کار‌ها را به عهده بگیرند.

منبع :مهر

انتهای پیام/پ

 

برچسب ها: سیل ، مدیریت بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.