به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، وزیر راه و شهرسازی به نمایندگی از رئیس جمهوری و هیات دولت برای بررسی آخرین وضعیت سیل زدگان کهگیلویه و بویراحمد به یاسوج سفر کرده است.
محمد اسلامی در بازدید سرزده از رودخانه بشار یاسوج تصریح کرد : وقوع سیلاب در بیش از ۲۴ استان کشور خسارتهای سنگین جانی و مالی بر کشور تحمیل کرده است.
وی یادآور شد: آنچه که بیش از وقوع این سیلابهای ویرانگر و خشم طبیعت، دغدغه مسئولان و دلسوزان است، تخریبها و دخالتهای روزافزون انسانی و تجاوز به حریم منابع ملی و رودخانهها بوده ست.
اسلامی کارخانههای موجود شن و ماسه در حاشیه رودخانه بشار یاسوج را نمونه بارز فاجعه زیست محیطی و از عوامل جدی در بروز خسارات ناشی از وقوع سیل دانست و از استاندار و مجموعه دستگاههای نظارتی و مسئول خواست در اسرع وقت نسبت به پاکسازی حریم و بستر این رودخانه اقدام کنند.
وی همچنین از محور اصلی پاتاوه - دهدشت بازدید کرد و از کم کاریها و معطل ماندن این طرح ملی با گذشت حدود ۱۳ سال از عملیات اجرایی ۶۳ کیلومتر جاده ان هم از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به این استان ابراز تاسف کرد.
اسلامی یادآور شد: شتاب بخشی اجرای این طرح ملی در دستور کار ویژه وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت و قطعه سوم این طرح به طول ۶۳ کیلومتر که هم اکنون بالای ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد باید در این دولت به بهره برداری برسد.
وی بیان کرد: از هفته جاری دلیل رکود و معطل ماندن این طرح ملی و حیاتی را با مسئولان قرارگاه خاتم الانبیاء در میان خواهم گذاشت.
اسلامی تصریح کرد: با توجه به تخصیص بیش از یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال گذشته برای این جاده ملی میزان پیشرفت فیزیکی و مراحل اجرای طرح به هیچ وجه رضایت بخش نیست.
وزیر راه شهرسازی تاکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال به جنوب یکی از استانها و نقاط استراتژیک از حیث راههای شریانی کشور است و البته از جمله استانهایی است که همواره از لحاظ زیرساختهای جادهای در مضیقه بوده است.
جاده ملی پاتاوه - دهدشت به طول ۱۳۷ کیلومتر از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۷۳ است.
این جاده جزو مهمترین طرحهای راهسازی کهگیلویه و بویراحمد است که با افتتاح آن علاوه بر کوتاهتر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور بیش از ۴۰۰ روستای محروم در ۲ شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر از نعمت راه مناسب برخوردار خواهند شد.
این جاده دارای چهار فاز است که طول قطعههای اول و سوم آن به ترتیب ۲۶ و ۲۰ کیلومتر و قطعههای دوم و چهارم نیز به ترتیب ۲۸ و ۶۳ کیلومتر است.
انتهای پیام/غ