به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگار جوان از یاسوج ،آیین افتتاح مرکز آموزشی و پژوهشی وزارت نیرو با حضور معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیران کل دستگاههای تابعه وزارت نیرو در یاسوج برگزار شد.
مدیرعامل شرکت برق کهگیلویه و بویراحمد در این آیین اظهار داشت: در سال ۹۳ پیشنهاد راهاندازی نمایندگی این مجتمع آموزشی و پژوهشی از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان به وزارت نیرو ارائه و راهکارهای راهاندازی آن نیز به صورت مکتوب پیشنهاد شد.
داود راهزادی با تشریح فواید راهاندازی این مرکز در استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: با شروع به کار این نمایندگی بدون شک شاهد رشد بیشتر دورههای آموزشی در حوزههای مختلف اداری و غیراداری هستیم.
وی با تاکید بر ضرورت راهاندازی نمایندگی مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی در کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: امسال و سالهای گذشته برای برگزاری دورههای آموزشی، شرکتهای تابعه وزارت نیرو مجبور به حضور در شیراز و یا استانهای همجوار دیگر بودند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد صرفهجویی در وقت، پیشگیری از خطرات احتمالی جادهای، سرعتبخشی به برگزاری دورههای متعدد آموزشی و ایجاد اشتغال را از مهمترین فواید راهاندازی این دفتر در یاسوج عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد هم در این آیین برای بیان اینکه دو سال برای راهاندازی این مرکز در استان رایزنی کردیم، گفت: این نمایندگی با مجوز خاص وزیر نیرو و به صورت استثنا در استان ما راهاندازی شده است.
علی لدنینژاد افزود: امیدواریم راهاندازی این دفتر پیشزمینهای باشد تا زمین موردنیاز برای احداث مجتمع آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق در استان در اختیار چهار شرکت تابعه وزارت نیرو قرار گیرد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این آیین اظهار داشت: مرکز پژوهشی و آموزشی وزارت نیرو یکی از نیازهایی بود که در استان احساس میشد و با پیگیریهای انجام شده چنین فضایی در دسترس قرار گرفت.
عزیز فیلی با بیان اینکه ظرفیتهای خوبی در دانشگاههای استان در حوزه آب و برق داریم، افزود: این مرکز میتواند جنبه کاربردی داشته و دانشجویان حوزه آب و برق میتوانند از ظرفیت این مرکز استفاده کنند.
رئیس مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی فارس هم در این آیین با بیان اینکه راهاندازی نمایندگی مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی میتواند گام بلندی برای توسعه استان در آینده باشد، گفت: آموزش رکن و پایه اصلی یک حرفه و شغل محسوب میشود که کار اساسی و مهم این مجتمع ارائه آموزشهای نوین و منظم به فراگیران است.
مهرداد حیدری حداقل ظرفیت آموزشی کارکنان صنعت آب و برق کهگیلویه و بویراحمد را ۵۰ هزار نفر ساعت عنوان کرد و افزود: آموزش کارکنان صنعت آب و برق استان و تقویت ارتباط بین محققین و اساتید دانشگاههای استان و صنعت آب و برق دو ماموریت اصلی این مرکز است.
انتهای پیام/غ