به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عبدالوحید پایدار اظهار داشت: اقامتگاههای بومگردی با چیدمان سنتی، امکانات رفاهی مناسب، نسبت به سایر اماکن اقامتی در روستاهای هدف گردشگری نرخ ارزان تری داشتند.
وی بیان کرد: اقامتگاههای بومگردی و کاشانههای میهمان در روستاهای هدف گردشگری تیس، پزم، گواتر، بریس، درک و تنگ در ایام نوروز مسافران را پذیرش کردند.
وی افزود: طبیعتگردی همراه با اقامت در روستاها امروز به یکی از پررونقترین بخشهای صنعت گردشگری تبدیلشده که اقامتگاههای بومگردی نیز در حال حاضر طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
وی تنوع قومیتی و فرهنگی و نیز وجود جاذبههای طبیعی را از مزیتهای گردشگری در روستاها برشمرد و افزود: بوم گردی راهی برای احیاء سنتها و آئینهای قدیمی است که این مهم در اقامتگاههای بومگردی و کاشانههای میهمان شهرستان چابهار و روستاهای هدف گردشگری به نمایش گذاشته شده است.
رئیس کمیته ساماندهی روستاها ستاد دائمی خدمات سفر منطقه آزاد چابهار گفت: گردشگران در این اقامتگاهها میتوانند از فرهنگ، آداب ورسوم و آیینهای بکر و دست نخورده مناطق سیستان و بلوچستان، غذاهای سالم و طبیعی، نحوه فعالیت روستائیان، صنایع دستی زنان و مردان روستانشین و مناظر طبیعی زیبا و دیگر جاذبههای گردشگری این مناطق بهرهمند شوند.
پایدار ادامه داد: استفاده از طبیعت بکر روستاها، استفاده از غذاهای کاملاً سالم و ارگانیک که در محل تولید میشود و بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی یا ماده نگه دارنده لمس یک زندگی ساده و سنتی روستایی شرکت در فعالیتهای روزانه روستایی و خرید تولیدات دامی و صنایع دستی از جمله فعالیتهایی است که گردشگران داخلی و خارجی فقط در اقامتگاههای بوم گردی میتوانند تجربه کنند.
وی تصریح کرد: تلاش کردهایم که در ستاد دائمی خدمات سفر منطقه آزاد چابهار برنامههای شاد و پرنشاطی را در روستاهای هدف گردشگری در تعطیلات نوروزی برگزار و از این فرصت در جهت جذب گردشگر و معرفی استان استفاده کنیم.
انتهای پیام/گ