به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسین ناظمیان پور در حاشیه بازدید مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی گفت: ارتقای هرچه بیشتر سطح بهداشت و تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم یک وظیفه است و در این راستا نظارت و پایشهای مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قرار دارد.
وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان در ادامه روند نظارتی، یک واحد کبابی در بندر دیّر را به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و پس از طی مراحل قانونی پلمپ کردند.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر بابیان اینکه باکسانی که امنیت و سلامت مواد غذایی را به مخاطره اندازند بدون اغماض برخورد قانونی میشود گفت: این واحد کبابی علاوه بر مشکلات بهداشتی، اقدام به افزودن جوششیرین در تهیه مایه کوبیده میکرد که در نمونهبرداری و آزمایشهای انجامشده این تخلف مثبت گزارش شد.
ناظمیان پور افزود: استفاده غیرمجاز از جوششیرین در تهیه مایه کبابکوبیده در رستورانها و کبابیها ممکن است که علاوه بر مشکلاتی که به علت خنثی کردن اسید معده در گوارش و هضم غذا، باعث عدم جذب برخی از فلزات مفید در بدن شود.
وی بیان کرد: افزایش زمینه جذب فلزات سنگین و سرطانزا و ایجاد اختلال در جذب آهن، فسفر و کلسیم از دیگر مضرات افزودن جوششیرین به مایه کبابکوبیده است.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/م