به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت گفت: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقاء سطح بهداشتی محصولات غذایی، مراکز عرضهکننده بهصورت مستمر کنترل میشوند.
مهندس ندا عالیحسینی با اشاره به اینکه سلامت غذایی شهروندان از اولویتهای مهم مرکز بهداشت است اظهار داشت: عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده ازاینرو تاریخهای تولید، انقضا، شرایط نگهداری ماده غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی گفت: در صورت رؤیت موارد تقلب و تخلف بهداشتی با افراد متخلف برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت تأکید کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگوی همشهریان عزیز میباشد.
انتهای پیام/م