به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال چند طعم مختلف پاستا را امتحان کرده اید و چند نوع آن را بلدید؛ اگر هم پاستا دوست دارید و از طرفداران غذاهای دریایی هستید پیشنهاد میکنیم حتما پاستای میگو با کاری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
میگوی ریز پلویی:۵۰۰ گرم
پاستا یا اسپاگتی:یک بسته
پودرکاری:یک قاشق غذاخوری
هویج پخته شده:۳۰۰ گرم
ذرت پخته شده:یک لیوان
روغن زیتون:به میزان لازم
پیاز متوسط:یک عدد
فلفل دلمهای متوسط:یک عدد
زردچوبه:۲ قاشق چای خوری
خردل:۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را به شکل خلالی خرد کرده با روغن زیتون داخل تابه میریزیم و شروع به تفت دادن آنها میکنیم. زردچوبه و میگوها را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم خوب سرخ میکنیم و به مواد به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه میکنیم.
وقتی میگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه کرده و در حد گرم شدن مخلوط میکنیم و مواد را از روی حرارت برمی داریم.
کنار بشقاب مقداری از پاستا که آن را پخته و به روغن زیتون آغشته کرده ایم و از خوراک میگو به میزان کافی کنار پاستا میگذاریم و آن را سرو میکنیم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که میتوانید به راحتی از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنیم.
منبع: پارسینه
انتهای پیام/