فرهادی گفت: در بازرسی‌های برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار ۶۷۷ محل متخلف بهداشتی پلمپ شدند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فرهادی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به انجام ۱۳۹ هزار و ۱۲۳ مورد بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی در چهار روز اول برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی، گفت: از این تعداد، ۳ هزار و ۸۰۹ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزود: همچنین در این بازرسی ها، ۱۹۴۶ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و ۶۷۷ محل متخلف بهداشتی پلمپ شدند که از این تعداد ۱۶۱ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.

انجام بیش از ۹۹ هزار کلرسنجی از آب در  برنامه بهداشت محیط

 فرهادی با بیان اینکه در این بازرسی‌ها تعداد ۸۶ هزار و ۳۵۲ مورد سنجش پرتال انجام شده است، گفت: همچنین ۹۹ هزار و ۱۴۹ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.

وی در پایان گفت: براساس گزارش تیم‌های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود ۲۰۰ هزار و ۹۷۵ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از توسط بازرسین بهداشت محیط معدوم شده است. 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.