در مطلب زیر طرز تهیه رولت گردویی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  رولت  گردویی طعم بسیار عالی دارد، در عین حال نیاز به  مواد اولیه خاصی ندارد و معمولا دم دست همه ما هست و به همه شما عزیزان توصیه می شود برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

طرز تهیه رولت گردویی خوشمزه برای عصرانه


بیشتربخوانید: دستور تهیه شیرینی مارمالادی خوشمزه


تخم مرغ - ۵ عدد
شکر ریز – ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم
آرد - ۷۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو- ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی آسیاب‌شده – نصف پیمانه
آب گرم شده – ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته – ۲۰۰ گرم
پودر قند – به میزان لازم

زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر آن قدر می‌زنیم تا حجیم و کش دار شود. سفیده‌ها را با باقی مانده شکر تا حدی می‌زنیم که از ظرف بر نگردد. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می‌کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌کنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و مایه کیک را می‌ریزیم و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد. میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت می‌گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.
روی کیک را خامه می‌کشیم و رول می‌کنیم. برای روکش از شکلات ذوب‌شده استفاده می‌کنیم.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

رولت گردویی + دستور تهیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.