محسن لعل حسن زاده کارشناس آموزش سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انسداد راه هوایی در بزرگسالان و نجات جان فرد مصدوم گفت: انسداد راه هوایی بسیار حائز اهمیت است و اغلب زمانی اتفاق می افتد که در اطراف مصدوم افرادی وجود دارند و اگر این افراد آموزشهای لازم را دیده باشند می توان جان مصدوم را نجات داد.
وی ادامه داد اگر با فردی مواجه شدید که دچار انسداد راه هوایی یا خفگی شده بود در صورتی که فرد مصدوم موجب سرفه کردن باشد تنها کاری که انجام می دهید این است که فرد را تشویق کنیم تا بیشتر و شدیدتر سرفه کند چرا که سرفه کردن های شدید به برطرف کردن انسداد راه هوایی و جلوگیری از خفگی کمک می کند.
این کارشناس آموزش سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: اگر فرد توانایی سرفه کردن نداشته باشد باید مانور هایملیخ را انجام دهید تا جان مصدوم نجات پیدا کند.
لعن حسن زاده با اشاره به روش انجام مانور هایملیخ برای فرد مصدومی که دچار انسداد راه هوایی یا خفگی شده است، گفت: کافی است تا پشت سر مصدوم قرار گیرید و دست هایتان را روی هم مشت کنید و روی شکم بین ناف و جناق قرار دهید و ضربات محکم و با فشار به طرف داخل و بالا وارد کنیم تا زمانی که انسداد راه هوایی فرد برطرف شود.
کارشناس سازمان اورژانس کشور با اشاره به راه نجات بر اثر انسداد راه هوایی دچار شده است، گفت: اگر در حین سرفه کردن یا انجام مانور هایملیخ مصدوم بیهوش شد باید بلافاصله احیای قلبی ریوی را انجام دهید تا جان فرد نجات پیدا کند.
انتهای پیام/