نشست هم اندیشی فرماندار هرسین با اتاق اصناف و روسای ۱۶ اتحادیه صنفی این شهرستان به منظور بررسی راهکار‌های توسعه کارآفرینی، جذب سرمایه گذاران و بازار شب عید برگزار شد .

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امیر شاه آبادی فرماندار هرسین گفت : اصناف در جلسات خود از ظرفیت کار آفرینان و صاحب‌نظران استفاده کنند .

وی گفت : در شرایط کنونی کشور و با توجه به وضعیت اقتصادی آن وظیفه اصناف خطیر‌تر شده و انتظار می‌رود اصناف همچون گذشته پشتیبان نظام باشند و با سعه صدر و رعایت حقوق مصرف کنندگان عمل کنند.

 شاه آبادی تصریح کرد: برای حل مشکلات اقتصادی در بازار نیازمند نظرات و راهکار‌های اصناف هستیم.

 فرماندار هرسین عنوان کرد: عدم ثبات در بازار به نفع بازاریان نیست، اصناف می‌بایست با برگزاری جلسات هم اندیشی و استفاده از نظرات اساتید اقتصادی میتوانند بخشی از مشکلات بازار را حل کنند.

 شاه آبادی همچنین از مردم خواست به منظور رونق فضای کسب و کار ارزاق مورد نیاز ایام نوروز خود را از بازار هرسین تهیه نمایند .

 

 

انتهای پیام/د

برگزاری نشست هم اندیشی فرماندار هرسین با اتاق اصناف و روسای ۱۶ اتحادیه صنفی

 

برچسب ها: تسهیلات ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.