به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، در نشست مشترک معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با برخی از اعضای صنعت قطعه سازی کشور موضوعاتی نظیر مشکل تامین مواد اولیه، ضرورت تدوام تزریق نقدینگی، تسهیل ورود مواد اولیه به کشور، تخصیص ارز مطرح و نمایندگان این صنعت خواستار بازنگری در قراردادهای قطعه سازها با خودرو سازها و اصلاح قیمتها با توجه به افزایش هزینه تولید شدند.
در ادامه این نشست فرشاد مقیمی نیز با نگاهی به وضعیت صنعت خودروسازی و قطعه سازی طی چند ماه اخیر گفت: خوشبختانه با اتخاذ تدابیر مناسب در شرایطی که صنعت خودرو ایران با محدودیتهای بین المللی روبه رو بود، توانستیم روند تولید خودرو در کشور را مدیریت کرده و امروز تولید کنندگان با قدرت به تولید خود ادامه دهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن قدردانی از همراهی تولیدکنندگان در صنعت قطعه سازی گفت: با توجه به مشکلات سرمایه در گردش صنعتگران این بخش و تاثیر این موضوع در فرایند تولید خودرو در کشور، اعطای تسهیلات به این صنعت در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه با همکاری بانکها وضعیت این صنعت کنترل شد.
بیشتر بخوانید: پرداخت بیش از ۳۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نقدی به قطعه سازان/ تسریع خودروسازان در رفع تعهدات به مشتریان
مقیمی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته، بانک مرکزی اعتبارات خاصی برای صیانت از این صنعت اختصاص داد و ظرف مدت کوتاهی این تسهیلات وارد مدار تولید شد.
وی تدوین برنامه مشخص برای صنعت قطعه سازی در سال ۹۸ را ضروری برشمرد و گفت: تشکلهای تخصصی صنعت قطعه سازی با ارایه برنامههای هدفمند از تولید قطعات مورد نیازخودرو در سال آینده، امکان پیش بینی وضعیت صنعت خودرو در سال آینده را فراهم خواهند کرد.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت معتقد است، با ایجاد تصویر واقعی از صنعت احتمال بروز مشکلات احتمالی به حداقل رسیده و روند تولید سیر صعودی خود را حفظ خواهد کرد.
مقیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاستهای حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از واحدهای تولیدی افزود: بنگاههای اقتصادی با مشکلات متعددی روبه رو هستند که بخشی از این مشکلات به تخصیص ارز و مشکلات گمرکی باز میگردد.
وی افزود: ما برای تسهیل فرآیند تولید، کمیتهای با همکاری بانک مرکزی تشکیل داده و به صورت مستمر مشکلات صنایع را بررسی و تصمیمات لازم را اتخاذ میکنیم.
مقیمی اظهار امیدواری کرد: تولیدکنندگان صنعت قطعه سازی همانند سایر صنایع با ارایه مستندات و طرح مشکلات پیش رو میتوانند چالشهای ارزی خود را رفع نمایند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از برگزاری نشستهای مستمر با مسئولان گمرکی خبرداد و گفت: واحدهای تولیدی قطعه ساز در صورت بروز مشکل با سیستم گمرکی میتوانند موضوعات مورد نظر خود را به این معاونت اعلام کنندتا اقدامات لازم در جهت رفع مشکلات فرایند ترخیص مواد اولیه این صنعت با همکاری گمرک صورت گیرد.
انتهای پیام/