وی بیان کرد: حوزه آموزش یکی از زیربناهای توسعه نظام سلامت است و برای هرتحولی در سلامت کشور ابتدا باید آموزش علوم پزشکی متحول شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برنامههای این معاونت برای توانمندسازی اعضای هیئت علمی در آموزش سخن گفت و افزود: با تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی بسترهای خوبی برای ارائه آموزشهای الکترویک در حوزه سلامت فراهم شد.
وی ادامه داد: دوره مجازی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی برای اعضای هیئت علمی برگزار شده و در حال حاضر ۱۳۶۰ نفر از اعضای هیئت علمی در این دوره مشغول به تحصیل هستند.
دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: نهادینه کردن اهمیت آموزش در بین اعضای هیئت علمی میتواند تحول چشمگیری در آموزش ایجاد کند و این دوره مجازی هم همین هدف را دنبال میکند.
وی اضافه کرد: در همین راستا در هیئت ممیزه مرکزی وزارت بهداشت مصوب شد که تمامی اعضای هیئت علمی جدید الاستخدام ملزم به طی دوره مجازی ۹۶ ساعته آموزش پزشکی هستند.
لاریجانی گفت: در این دوره مفاهیم مختلف حوزه آموزش علوم پزشکی از جمله مفاهیم مرتبط با تحول و نوآوری در آموزش گنجانده شده است.
وی ادامه داد: آشنایی اعضای هیئت علمی با این مفاهیم در بدو ورود به نظام سلامت میتواند تاثیر زیادی در نقش آموزشی این همکاران در دانشگاهها داشته باشد و بدون شک ارتقای آموزش، زمینههای ارتقا در تمامی ارکان حوزه سلامت را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/