به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سارا اسدی مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان کرد: بررسیها در مورد ۱۸۰ نمونه شیرینی رنگی از ۲۹ قنادی فسا نشان میدهد مصرف رنگهای مصنوعی در شیرینیها بالا است و طبق استاندارد نباید از هیچ گونه رنگ مصنوعی در تهیه شیرینی استفاده شود.
وی تصریح کرد: ارتباط با رنگهای مصنوعی واکنش آلرژیک، بیش فعالی در کودکان، افسردگی، بی قراری، مشکلات خواب و احتمال تولید مواد سمی در اثر شکستن و تجزیه رنگهای مصنوعی در بدن انسان از جمله نتایج این مطالعات است.
مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به افزایش مصرف شیرینی در روزهای پایانی سال و ایام نوروز بیان کرد: استفاده از رنگهای مصنوعی در شیرینی به دلیل خطرات ناشی از مصرف بیش از حد آنها مجاز نیست و متصدیان قنادی باید رنگهای مصنوعی غیرمجاز را از همه محصولات خود حذف کنند.
شهرستان فسا در ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/ت