به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری فارس، حسینعلی امیری در دوازدهمین جلسه کارگروه استانی مولدسازی اموال مازاد دستگاهها، به فلسفه تشکیل هیئت مولدسازی کشور اشاره کرد و با مقایسه دوران ۸ سال دفاع مقدس با تحریمهای ظالمانه دشمنان و جنگ اقتصادی تمام عیاری که علیه ملت ایران تحمیل شده، گفت: باید برای اداره کشور راههای متفاوتی یافت که هیئت مولدسازی یکی از این راههاست.
استاندار فارس با بیان اینکه مولدسازی اموال دولتی با دو هدف عمده انجام میشود، گفت: در کنار اینکه دستگاهها اموال مازاد و بلااستفادهای دارند که هزینه نگهداری آنان نیز بسیار زیاد است، درآمدهای کشور با هزینههای آن همخوانی ندارد پس باید از محل فروش این اموال مازاد پروژههای نیمه تمام را تکمیل کنیم.
او با ابراز تاسف از اینکه برخی مدیران در حوزه مولدسازی متعصبانه و محافظهکارانه عمل میکنند، خواستار تهیه چک لیست جامعی برای هر یک از اموال مازاد دستگاهها شد و در ادامه تصریح کرد: تهیه این چک لیست باعث میشود فرآیند مولدسازی طی مسیر انجام، مرتبا بروز باشد.
حسینعلی امیری در بخش دیگر سخنان خود تبدیل سند دفترچهای به کاداستری را یک تکلیف و الزام قانونی دانست و افزود: صورت اموال و داراییها در سازمانها طبیعتاً وجود دارد کما اینکه قانونگذار راههای دیگری نیز برای شناسایی اموال دستگاهها پیش بینی کرده است.
او در ادامه کانون کارشناسان مولدسازی را مورد توجه قرار داد و افزود: میبایست برای کانون کارشناسان نیز چک لیست طراحی شود تا مرحله به مرحله فرآیندهای کارشناسی مولد سازی قابل پایش و رصد باشد و دستمزد کارشناسان دادگستری نیز به موقع پرداخت شود.
نماینده عالی دولت چهاردهم در فارس ضمن اینکه از مدیران خود خواست در حوزه مولدسازی به صورت پروژه محوری اقدام کنند، تصریح کرد: در هر دستگاه یک فرد به صورت خاص، به عنوان مسئول پیگیری این حوزه مشخص شود.
او با بیان اینکه در اجرای مولدسازی اهداف مختلفی دنبال میشود، پرداخت مطالبات معوق پرسنل و نیروی انسانی را در اولویت محل هزینهکرد عواید حاصل از این طرح عنوان کرد و خواستار شتابگیری بیشتر این طرح در فارس شد.