به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اشتباهات بزرگ زنان بعد از ۳۰ سالگی منجر به آسیب زدن به اندام و زیبایی آنها در بهترین دورهی سنی میشود. با این اشتباهات در این مقاله آشنا شوید. زنان بعد از رسیدن به سن ۳۰ سالگی بخشی از هیجان خود برای روی فرم نگه داشتن اندام و پوست خود را از دست میدهند و کمی نسبت به آن بیتفاوت میشوند. در این مقاله اشتباهات بزرگ زنان بعد از ۳۰ سالگی را بشناسید.
اگرچه در این سن و سال فکر میکنید که هنوز جوان هستید، اما باید مراقب باشید. آرایش بیش از حد و دائمی علاوه بر اینکه میتواند سن شما را بیشتر نشان دهد، پوستتان را هم خراب میکند. بهترین لوازم آرایشی هم میتواند منافذ پوست را بسته، چین و چروک و لطافت پوستتان را دستخوش تغییر کند. پس بیش از هر زمان دیگری به فکر پوستتان باشید.
پرهیز از غذاهای فراوری شده و اتکا بر رژیمهای مبتنی بر پروتئینهای بدون چربی، امگا ۳ موجود در ماهی و آجیل و همچنین تمرکز بر مصرف میزان زیادی از میوهها و سبزیجات، بر افزایش متابولیسم بدن تأثیر دارد.
جوشهای دوران بزرگسالی یکی از عوارضی است که خانمها در ۳۰ سالگی با آن دست و پنجه نرم میکنند. عواملی مانند وراثت و هورمونها در این امر دخیل هستند. بزرگترین اشتباهی که خانمها در ۳۰ سالگی خود مرتکب میشوند، استفاده از مواد شیمیایی است که برای پوست نوجوانان ساخته شده است. در این سنین، استفاده از پاککنندههای پوست یا روغنهای طبیعی توصیه میشود. کرمهای رتینوئید یا لوسیونها گزینههای خوبی هستند. این محصولات به کاهش و درمان جوشها کمک کرده و باعث کاهش چین و چروک میشوند. اگر از کرمها نتیجه نگرفتید، به متخصص پوست مراجعه کنید تا یک برنامه درمانی برایتان تنظیم کند.
سیگار کشیدن در بسیاری از جوامع امر قابلقبولی نیست و رابطه مستقیم با کاهش سلامت و ابتلا به برخی بیماریهای مزمن مثل سرطان دارد. براساس آمار انجمن سرطان آمریکا، حدود ۱۸ درصد از خانمهای ۲۵ تا ۴۴ ساله، از دخانیات استفاده میکنند. استعمال دخانیات تأثیرات مخربی بر سلامت جنین دارد، حتی اگر فعلاً قصد باردار شدن نداشته باشید. مطالعات منتشر شده در مجله «لانست» که روی یک میلیون خانم انجام شده است، نشان میدهد که ترک سیگار قبل از ۴۰ سالگی از ۹۰ درصد از موارد مرگومیر ناشی از استعمال دخانیات جلوگیری میکند. پس اگر هنوز سیگار میکشید، از همین الان آن را ترک کنید. برنامهها و داروهای فراوانی برای ترک سیگار وجود دارد که باید آنها را تحت نظر پزشک مصرف کنید.
به نظر میرسد با بالا رفتن سن، سوخت و ساز بدن کاهش مییابد و آن هم به دلایل مختلف از جمله ژنتیک، هورمونها، رژیم غذایی، و غیره. در این میان چربی بدن بعد از سن ۳۰ سالگی رو به افزایش میرود به خصوص چربی اطراف شکم و کمر. با این حال انجام تمرینات قدرتی علاوه بر حفظ توده عضلانی، منجر به افزایش متابولیسم بدن میشود. پرهیز از غذاهای فراوری شده و اتکا بر رژیمهای مبتنی بر پروتئینهای بدون چربی، امگا ۳ موجود در ماهی و آجیل و همچنین تمرکز بر مصرف میزان زیادی از میوهها و سبزیجات، بر افزایش متابولیسم بدن تأثیر دارد.
با رسیدن به دهه چهارم زندگیتان شاید وقت یا حوصله کمتری برای ورزش کردن داشته باشید. اما باید بدانید ورزش مهمترین عنصر یک زندگی سالم و جوان ماندن است. پس سعی کنید ورزش را مهم بدانید و با مربی ورزشتان مشورت کنید تا بدانید با توجه به وضعیت سلامت و وزنتان کدام ورزش برایتان مناسبتر است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/