به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشکده و تحصیل همیشه خسته کننده نیست، فرایندی که از طریق آن میتوانید مطالب مفید بسیاری بیاموزید، مانند زمانی که شما یک مدل کاری از یک آتشفشان انفجاری را ساخته و یا زمانی که ساعتها برای درک مدارهای الکتریکی وقت میگذارید.
در ادامه برخی از حقایق جالب در مورد آموزش و پرورش سراسر جهان که کمتر در سایر مدارس دنیا سابقه دارند.
مدرسه شهر مونتسوری در لکنونا، هند، بزرگترین مدرسه جهان از نظر تعداد دانش آموزان است که بیش از ۳۲ هزار دانش آموز دارد.
دانش آموزان در چین بیشترین مشق شب را نسبت به سایر دانش آموزان دنیا دارند؛ به طور متوسط نوجوانان در طول یک هفته ۱۴ ساعت را برای انجام مشق شبانه اختصاص میدهند.
پاکستان حق آزادی تحصیلات را به کودکان نمیدهد؛ فقط کودکان بین پنج تا ۹ ساله گروه سنی برای تحصیلات اجباری در نظر گرفته میشوند.
تعطیلات تابستانی در شیلی از اواسط دسامبر شروع میشود و در اوایل ماه مارس پایان مییابد؛ در این سه ماه دانش آموزان کاملا از مدرسه دور هستند.
فرانسه کوتاهترین دوره تحصیلی از ماههای آگوست تا ژوئن را دارد اما طولانیترین ساعات درسی را برای دانش آموزان در نظر میگیرند.
کودکان در آلمان مخروطی ویژه به نام Schultüte دریافت میکنند که با قلم، مداد، کتاب و تنقلات پر شده است؛ دریافت این هدایا در زمان شروع مدرسه باعث خوشحالی دانش آموزان میشود.
قدیمیترین مدرسه جهان در کانتربری، انگلستان است؛ این مدرسه به نام پادشاه در سال ۵۹۷ میلادی تاسیس شده است و امروزه با لوازم آموزشی با کیفیت و مدرن تجهیز شده است.
بچههای مدرسهای در ژاپن بسیار مستقل هستند؛ به تنهایی به مدرسه میروند، کلاسهای خود را تمیز میکنند و حتی ناهار را تهیه میکنند؛ در مدرسه هیچ نگهبان یا ناهارخوری وجود ندارد.
کودکان و نوجوانان در فنلاند تا پیش از هفت سالگی شروع به تحصیل نمیکنند، این گروه سنی که یکی از قدیمیترین سنین در سراسر جهان برای شروع مدرسه است.
در کنیا، کودکان برای رفتن به مدرسه هیچ اجباری ندارند و اغلب آنها بیشتر از درس سراغ کارکردن میروند؛ اما باید این شرایط بهبود یابد.
در برزیل، غذا خوردن با خانواده بخش مهمی از فرهنگ است، به همین دلیل مدارس از ساعت هفت صبح شروع میشود و پیش از ظهر به پایان میرسد تا بچهها بتوانند با والدین خود ناهار بخورند.
انتهای پیام/