طبیعی است که قانون باید اجرا شود، طبیعی‌تر از آن اینکه قانون برای همه یکسان اجرا بشود و بدیهی است که نیروی نظامی یا پلیس شهری نباید تحت‌تاثیر یک چهره یا ستاره ورزشی یا سینمایی قرار بگیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در چنین مطالبی متاسفانه خیلی سخت می‌شود پای تعصب و هواداری را کوتاه کرد و بی‌طرفانه و منصفانه به ماجرا نگریست. اینجا دیگر نام و رنگ و تیم مهم نیست، مهم بررسی یک پدیده است که به نظر می‌رسد در سایه غفلت اهالی فرهنگ، در لباس خود فرهنگ در حال تبدیل شدن به یک ناهنجاری غیرقابل کنترل است. این که هر ستاره‌ای از احساسات هواداران خود سوءاستفاده کرده و نیروی نظامی یا نیروی رسمی یک سازمان را با گرفتن فیلم و ویرایش آن، مقصر جلوه دهد و در فضای مجازی به راحتی منتشر کند و از هواداران خود بخواهد روی موجی که او ایجاد کرده، سوار شوند.


بیشتر بخوانید: واکنش پلیس به درگیری فرهاد مجیدی با مامور راهنمایی و رانندگی


به بهانه انتشار فیلمی از درگیری لفظی بین مامور راهنمایی و رانندگی و فرهاد مجیدی و انتشار خبر درگیری فیزیکی علیرضا حقیقی با خطیر(معاون باشگاه استقلال) نگاهی می‌اندازیم به اتفاقات مشابه در فوتبال کشورهای مختلف.

پل گاسکوئین در زمان بازیگری خود چنان مردمی، محبوب و ستاره بود که با یک پیغام ساده درباره یک خیریه، کمکی نجومی از مردم جمع‌آوری می‌کرد و مشکل یک سازمان مردم‌نهاد یا یک خیریه به راحتی با کمک او حل می‌شد. او اما در آخرین سال‌های بازیگری خود وارد حاشیه‌های کوچک و بزرگ شد. درگیری‌ها، مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر، فساد اخلاقی و مالی بخشی از اتهامات گازای بزرگ بود و پلیس چهار بار به صورت مستقیم وی را به دلایل اشاره شده حین رانندگی در بزرگراه‌ها و سه بار در منزل مسکونی او، بازداشت کرد. هر بار هم فضای رسانه به ضرر ستاره مردمی بود و پلیس در این میان حتی در یک مورد خاص که مجبور به اعمال خشونت شده بود، مقصر شناخته نشد و حتی مورد تقدیر اصحاب رسانه بریتانیا نیز قرار گرفت.

مثال بارز دیگر از این دست، دیه‌گو ارماندومارادوناست. اسطوره‌ای که کلکسیونی از درگیری‌های لفظی و فحاشی‌های رکیک را از خود به یادگار گذاشته، مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر بخشی از زندگینامه او شده و فساد مالی و اخلاقی وی، پلیس ایتالیا، انگلیس، آرژانتین، امارات و قطر را به ستوه آورد. در این مثال مهم پلیس انگلیس در دو مورد برخورد با مارادونا، هرگز توهین نکرد اما قاطعانه با وی به مثابه یک شهروند معمولی برخورد و او را بازداشت کرده است.

کریستیانو رونالدو، ابرستاره پرتغالی نیز در زمان بازیگری در لباس رئال مادرید، چهار بار توسط پلیس مادرید به خاطر سرعت بالا هنگام رانندگی بازداشت شد و هر چهار مورد از وی تست الکل گرفته و هیچ مورد مثبتی گزارش نشد اما ابرستاره پرتغالی باید با پلیس همکاری می‌کرد. او در یک مورد هم حکم عدم خروج از شهر را دریافت کرد و حبس محلی شد تا تکلیف اتهامش تحت عنوان رانندگی با سرعت بالا در اتوبان A17 مادرید روشن شود.

در سال 2016 و زمانی که خامس رودریگز، هافبک فعلی بایرن عضو رئال مادرید بود در مسیر مرکز تمرینی والدبباس تحت تعقیب پلیس قرار گرفت چراکه با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت رانندگی می‌کرد و به هشدار پلیس هم توجهی نشان نداد. پلیس نیز با ورود به والدبباس با این بازیکن برخورد و خبر جریمه سنگین وی منتشر شد.

کریم بنزما دیگر ستاره رئال نیز سه سال قبل از فرودگاه مادرید در حال راندن یک رولزرویس سفید رنگ بود که توسط پلیس متوقف شد. وی از سال 2013 و زمانی که به خاطر سرعت غیرمجاز(194 کیلومتر در ساعت در منطقه‌ای که تنها سرعت 100 کیلومتر در ساعت مجاز بود) با جریمه‌ای 180,000 یورویی مواجه شد، دارای گواهینامه معتبر رانندگی نبود و مدتی کوتاه بعد از این اتفاق دوباره به دلیل رانندگی بدون گواهینامه دستگیر شد و دارای اسناد و مدارک لازم برای رانندگی به صورت قانونی در اسپانیا نبود. آن زمان بنزما عذرخواهی کرد و گفت که مدارک را در خانه جا گذاشته بود، اما زمانی که پلیس این موضوع را بررسی کرد، متوجه شد که گواهینامه او تمدید نشده و به همین دلیل در دادگاه پلازا کاستیای مادرید به خاطر سرعت غیرمجاز محاکمه و جریمه شد. او در سال 2011 نیز در ساعت‌های پایانی شب، با چند ماشین کورس گذاشت و 250 یورو جریمه شد.

دیگر نفرات سرشناسی که به خاطر سرعت بالا در اروپا بازداشت و جریمه شده‌اند می‌توان به دیوید بکهام، میشائیل بالاک، کریم بنزما، فابرگاس، ماریو بالوتلی، آرتور ویدال، په‌په رینا، یحیی توره، وین رونی و البته اشکان دژاگه اشاره کرد که هیچ‌کدام‌شان نیز اقدام به فیلمبرداری از پلیس به خاطر انجام وظیفه نکردند!

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

ستارگان فوتبال در مقابل قانون چگونه برخورد می کردند؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.