به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارون، یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه میشود. ماکارون در طعمهای بسیار متفاوتی یافت میشود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته است اما اکنون در طعمهای گوناگون تهیه میشود. امروز برای شما روش تهیهی شیرینی ماکارون با طعم بلوبری را آماده کردهایم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید : شیرینی اسکار + دستور تهیه
مواد لازم:
سفیدهی تخم مرغ: 110 گرم
شکر: 30 گرم
شکلات سفید خرد شده: 120 گرم
مربای بلوبری: سه قاشق غذاخوری
کرم تارتار: یک قاشق غذاخوری
آب بلوبری: چهار قاشق غذاخوری
خامهی کم چرب: دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر قند: 120 گرم
پودر بادام: 120 گرم
طرز تهیه:
سفیدههای تخم مرغ را به همراه کرم تارتار در ظرفی ریخته و با هم زن، خوب مخلوط میکنیم. در هنگام مخلوط کردن، پودر قند و شکر را نیز به مواد اضافه میکنیم.
هم زدن را ادامه میدهیم تا مواد، قوام پیدا کند سپس دو قاشق از آب بلوبری را به مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
پودر بادام را به مواد افزوده و کامل مخلوط میکنیم سپس مواد را داخل قیف شیرینی پزی میریزیم.
سینی فر را چرب کرده و با قیف ساده مقدار کمی از خمیر را با فاصله داخل سینی میچنیم و آن را یک تا شش ساعت در دمای اتاق نگه میداریم.
پس از گذشت این زمان، سینی را در فر با دمای 140 درجهی سانتیگراد، به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم.
شکلات را به همراه خامه، روی حرارت غیرمستقیم به روش بنماری، قرار میدهیم تا شکلات و خامه کاملا مخلوط شوند.
مخلوط به دست آمده را به مدت 25 تا 35 دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم تا بسته شود.
وقتی مواد را از فریزر خارج کردیم، دو قاشق آب بلوبری را به همراه مربای بلوبری به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یکی از شیرینیها را برداشته از مخلوط آماده شده روی آن قرار داده و با یک عدد دیگر از شیرینیها، آن را میپوشانیم.
شیرینی ماکارون با طعم بلوبری، آماده است.نوش جان!
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/