به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از دوران باستان سرکه همیشه در آشپزی مورد استفاده داشته و مردم برای منظورهای گوناگون از آن بهره میگرفتند. حتی قدیمیها برای درمان برخی از بیماریها نیز دست به دامن سرکه میشدند.
اما در میان انواع گوناگونی که از این ماده غذایی وجود، شاید بتوان گفت که سرکه سیب از همه سالمتر و مفیدتر است. به این خاطر که کاملا ارگانیک بوده و حاوی پروتئینهای گوناگون، آنزیمها و باکتریهای مفیدی به نام «مادر» است که ظاهری تیره و غیرشفاف به این مایع میبخشد.
در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص سرکه سیب آشنا شوید.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/