![در بازار میوه چه میگذرد؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323974_278.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرسول همتی رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به بهره برداری از آزمایشگاه مرکزی شبکه بهداشت و درمان و خانه بهداشت روستای «مظفری» در کوار، اظهار کرد: برای تجهیز و بازسازی آزمایشگاه مرکزی شبکه بهداشت، بیش از ۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: تجهیر آزمایشگاه مرکزی با هدف ارتقای سلامت، توسعه عدالت اجتماعی و افزایش رضایتمندی مردم انجام شده و خدمات آزمایشگاهی در سطح یک و دو، به مراجعان ارائه میشود.
عبدالرسول همتی تصریح کرد: همچنین خانه بهداشت روستای مظفری به مساحت ۱۱۰ مترمربع با ۲ میلیارد ریال اعتبار تجهیز و آماده بهره برداری شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان کوار بیان کرد: با افتتاح این خانه بهداشت ۴ هزار و ۳۰۰ نفر زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار میگیرند.
انتهای پیام/چ