باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد در این خبر شما را با تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به سرطان سینه آشنا کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﻭ ﺗﻨﻮﻉ ﺩﺭ ﺭژﻳﻢ ﻏﺬﺍیی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ یکی ﺍﺯ ﻧﻜﺎﺕ ﻣﻬﻢ ﺩﺭ ﺗﻨﻈﻴﻢ برﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍیی ﺳﺎﻟﻢ به منظور ﭘﻴﺸﮕﻴﺮی و ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻴﻤﺎﺭی‌های ﻣﺰﻣﻦ و شایع است.

ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺑﻪ معنی ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻘﺎﺩﻳﺮ ﻛﺎفی ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﺮﺍی ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺪﻥ ﺍﺳﺖ؛ افراد باید در رژیم غذایی خود انواع مواد غذایی را داشته باشند تا ویتامین‌های مختلف را دریافت کند؛ در این بین ﺗﻨﻮﻉ در رژیم غذایی ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎی ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍیی است ﻛﻪ ﺩﺭ پنج ﮔﺮﻭه اصلی ﻏﺬﺍیی ﻣﻌﺮفی ﺷﺪهﺍﻧﺪ.


بیشتر بخوانید: ۷۵ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند/ بیش از ۲ درصد هزینه‌های حوزه سلامت به بیماری سرطان اختصاص دارد


اگر افراد در رژیم غذایی خود این پنج گروه را جای ندهند دچار کمبود مواد مغذی خواهند شد، ﻣﺼﺮﻑ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺯه آن‌ها هم ﺳﺒﺐ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻭﺯﻥ، ﭼﺎقی ﻭ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻧﺎشی ﺍﺯ آﻥ میﺷﻮﺩ.

رژیم غذایی ویژه برای کنترل و بهبود بیماری‌ها+ توصیه‌های تغذیه‌ای برای سرطان سینه

علی ارغوانی متخصص داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تغذیه مناسب برای افرادی که هپاتیت دارند، اظهار کرد: سرطان سینه یکی از رایج‌ترین سرطان‌ها در دنیا به شمار می‌رود که اگر افراد در زندگی خود برخی از موارد را رعایت کنند می‌توانند از بروز این بیماری جلوگیری کرد؛ سرطان سینه خود را با علائمی نشان می‌دهد، اما اکثر افراد نسبت به برخی از این علائمی که در بدن بروز می‌کند، بی توجه هستند و علائم خطر را نادیده می‌گیرند.

ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺩﺭ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﭘﺴﺘﺎن

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه بیماران مبتلا سرطان سینه باید برخی مواد غذایی را کم و برخی را به اندازه مصرف کنند، گفت: باید ﭼﺮبی ﻭ ﻛﺎﻟﺮی ﺩﺭ ﺭژﻳﻢ ﻏﺬﺍیی ﺍﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻥ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺷﻮﺩ؛ ۲۰ درصد ﺍﻧﺮژی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺯ ﭼﺮبیﻫﺎ باشد، ﺧﺼﻮﺻﺎً ﻣﻴﺰﺍﻥ ﭼﺮبی ‫ﺍﺷﺒﺎﻉ ﺍﺯ ۷ درصد ﺑﺎﻻﺗﺮ ﻧﺮﻭﺩ.


بیشتر بخوانید: قرصی که تشخیص سرطان سینه را آسان می‌کند


ارغوانی با بیان اینکه بیماران مبتلا به سرطان سینه باید ﺍﺯ ﻏﻼﺕ ﻛﺎﻣﻞ (ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺍﺭ) ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻧﺎﻥ سنگک استفاده ﻛﻨﻨﺪ، گفت: مواد سبوس‌دار برای بیماران سرطانی فواید زیادی دارد که باید در رژیم غذایی خود بگنجانند؛ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ۵ ﻭﺍﺣﺪ ﻭ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﻮه ﻭ ﺳﺒﺰی ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻨﺪ.

رژیم غذایی ویژه برای کنترل و بهبود بیماری‌ها+ توصیه‌های تغذیه‌ای برای سرطان سینه

وی ادامه داد: ﻭﺯﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻛﻨﻨﺪ؛ ﻣﺼﺮﻑ نمک ﻭ ﭼﺮبی ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍیی ﺧﻮﺩ ﻛﺎﻫﺶ ﺩﻫﻨﺪ، ﻣﺼﺮﻑ گوشت ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻛﻨﻨﺪ، ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻟﻜﻞ ﭘﺮﻫﻴﺰ ﻛﻨﻨﺪ، ﺳﻮﻳﺎ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩهﻫﺎی ﺁﻥ ﺟﺰ ﺩﺭ ﺧﺎنم‌هایی ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺮﻭژﻥ ﺭﺳﭙﺘﻮﺭ ﻣﺜﺒﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ، ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺑﺪنی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺗﻮﺻﻴﻪ میﺷﻮﺩ.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.