محققان اعتقاد دارند یک سلول آغازین در سرطان وجود دارد که با بروز نوعی جهش ژنتیکی سبب گسترش سرطان و سرایت به دیگر اعضای بدن میشود.
به عبارت دیگر این سلول از حالت طبیعی بازه رشد و مرگ خارج میشود و در نتیجه آن سلولهای بدخیم و تومورهای سرطانی در بدن ایجاد میشوند.
دانشمندان اعتقاد دارند برخی روشهای درمان سرطان از جمله شیمی درمانی با ایجاد تحریک در سلولهای بنیادین خود سبب گسترش سرطان میشوند.
کارشناسان به ویژه درنظر دارند با شناسایی سلول سرطانی اولیه راهکاری برای جلوگیری ایجاد سرطان ثانویه در مبتلایان بیابند، سرطان ثانویه یا متاستاز به نوعی سرطان گفته میشود که پس از سرطان اولیه به وجود میآید و میتواند سایر اعضای بدن انسان را درگیر کند، مرگ بسیاری از افراد مبتلا به سرطان به ویژه زنان دچار سرطان سینه بر اثر متاستاز و سرطان ثانویه است که سایر اعضای بدن آنها را درگیر میکند.
ابتلا به سرطان ثانویه میتواند چند سال پس از ابتلا به سرطان اولیه روی دهد یا در عضوی دیگر روی دهد.
کارشناسان اعلام کرده اند هنوز به درستی نمیتوان پی برد که چه عاملی سبب ابتلای افراد به سرطان ثانویه میشود، اما نقش سلول اولیه در ایجاد سرطان شناسایی شده است.
در یکی از انواع گونههای سرطان، سلول اولیه پس از پایان دوره زندگی خود دچار مرگ نمیشود بلکه دچار نوعی جهش سلولی شده که در نتیجه آن تومور سرطانی شکل میگیرد.
کارشناسان امیدوار هستند در آینده راهکارهای درمانی برای درمان سلول اولیه سرطانی بیابند و به این ترتیب مانع از گسترش سرطان شوند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/
پس باید اصل کاری یعنی اون عامل تحریک به جهش رو پیدا کرد